Bröllopetsdag!

Idag är det så dags. Kronprinsessan Victoria ska äntligen få sin Daniel. Som vi har väntat. All lycka till dessa två. Daniel kommer bli en bra prins och representera oss väl. Kommer kanske inte följa bröllopet minut från minut, men till och från måste man ju se! Cermonin är ju ett måste, om så inspelad och i efterhand...

Morgonen startade här klockan 8, efter ytterligare en bra natts sömn. L ligger nu ute i vagnen och snussar. Ska plocka lite här och där tror jag under tiden. Efter lunch blir det nog en tur till Järna för att gå på lite marknad. Antagligen absolut inget att se eller köpa, men håller regnet sig borta så kan vi alltid ta en sväng dit i varje fall.

Statusen för vår sjukstuga är att M´s halsont även det är borta, snoret på junior rinner inte alls lika mycket, min näsa är full och tät på samma gång, men känns bättre än igår... så vi snorar vidare ett tag och hoppas det blir ännu bättre till i morgon. Min plan är fortfarande att göra ett försök till att spela match i morgon eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0