Fredag hela dagen lång.

Fredag idag och ännu en sommardag! Visserligen inte fullt lika varm som de senaste, sen blåser det till och från också.. men vi klagar inte!

Jag och L tog oss en cykeltur på förmiddagen efter att vi hade ätit frukost, tvättat fönster och busat. Vi hamnade hos L´s gammelmormor G, som bjöd oss på fika, vilket L gillade. Bullar är mums. =)

När vi kom hem så gräddade vi lite småplätt till lunch, varpå L åt dels sin matburk, men också  F Y R A plättar! En promenad på det, där L somnade på några minuter! Bara hem och fortsätta tvätta det sista fönstret, damma lite och nu ta det lite lugnt. Igår sov L endast 1 timme, mot normala 1½... så frågan är nu hur länge han sover idag...

När M kommer hem blir det tacos, sen åker vi till Nås en sväng innan läggdags. Planen är att L ska bada innan vi åker hem, i stora badkaret, men de senaste gångerna har han ju inte velat sitta ner, så vi får väl se hur det går ikväll....

Träningsfritt ikväll, men dock träning i morgon bitti klockan 9. Har pratat om att L och M ska följa med, så vi kan åka på en lite shoppingrunda efteråt, men då blir det för killarna att gå upp tiiiiidigt, så vi får väl se ikväll om de ångrat sig eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0