Jag lever!

Jag har varit in här både en och två gånger under de senaste månaderna och jag måste säga att jag blivit lika förvånad varje gång att det fortfarande finns människor där ute som besöker mig. Trots att jag lyst med min frånvaro.

Jag kommer dock inte att lova er att det kommer bli någon regelbunden uppdatering nu heller. Det får bli som det blir och när jag känner för det. Just ikväll är dock en sådan dag. De två senaste månaderna har jag bara kännt att jag inte orkat, velat eller haft lust till att skriva. Det har varit så skönt att bara vara. Fast om sanningen ska fram lite grann, så ska det också erkännas att jag slocknat och slagit igen mina två små blå långt innan jag hunnit börja fundera på ordet dator och blogg. Just ikväll fick jag dock ny energi. Det tack vare ett litet sms.

Vad har då hänt under tiden som jag varit borta från cybervärlden? En hel del och säkert ingenting, men tänkte ändå sätta fart på de få järnceller som jag har och ge er en liten update om det jag kommer ihåg.

♥ Tomten kom med en himla massa paket och familj/släktmys, detta följdes upp med att vinterkräkan passerade vårt hem och däckade pappan i huset, innan nyåret stod runt knuten men vid tolvslaget sov både jag och junior som två stockar. Visserligen väldigt mjukt, men djupt.

♥ Andra veckan i januari var det så dags för oss att inse att junior var en stor kille och att det nu var dags för inskolning på dagis. Jag vet, det heter numera Förskola, men i min mun kommer det alltid att heta dagis. Punkt slut. Inskolningen gick bättre än väntat och efter några få dagar så kunde vi smita därifrån och lämna honom ensam. Vi åkte som så många andra nyinskolade barn på sjukan kort efter att vi börjat.... krupphosta följdes upp med en dunder förkylning på junior och vi fick vara hemma en vecka....

♥...och när snoran så lagt sig så pass att det var dags för dagis igen, så återkom den där förbenade vinterkräkan till vårt hem och slog ut mamman i huset. Junior klarade sig undan även denna gången, men det medförde ändå att han fick vara hemma från dagis i ytterligare några dagar... Så när vi frisknat på oss igen allesammans hade det nästan gått 2 veckor sedan sista dagisdagen...

♥ De första veckorna grät junior varje morgon när jag lämnade honom, men det gick som väntat över i samma sekund som jag stängde dörren.... och sen var det inga problem om dagarna... De två senaste veckorna har det dock gått galant även vid lämning och vi stegar självmant in på dagis nu för att få busa med kompisarna.

♥ En ultraljudsundersökning gjordes också under januarimånad....

♥ Ludvigs fjärde kusin, Alice kom till världen för 2 veckor sedan

→ chefsbyte på jobbet

♥ Förra helgen hade vi en minisemester i huvudstaden med lite mässbesök, god mat, shopping och hotellfrukostar.
Samt att vi under dessa månader haft svinkallt, skit mycket snö och en helvetes vinter. Vädermässigt finns det heller inget mellanting, det är antingen eller. Vads sägs om det här: igår morse: -31´c, i morse: -5´c.... nu är det snudd på tö... inte konstigt man blir trött på denna vinter.


Over and out.


RSS 2.0