Livet rullar på.

Hej på Er!

Lite dålig uppdatering här, men det hinns liksom inte alltid med just nu. Livet rullar dock på.

Molly äter, sover (främst dagtid, lite sämre nattetid...) och är vaken med jämna mellanrum. Ungefär som vilken annan 3 veckors bebis som helst. Att min nattsömn blir lite sisådär, får jag ta igen med att sova middag även dagtid... Besök hos BVC igår vilket resulterade i en vikt på 4200 gram nu. Så äter som hon bör det gör hon allt.

Ludvig är fortfarande lika snäll på lillasyster, även fast han gör ett och annat bus emellanåt... Han älskar att vara utomhus och arbeta och snickra och skruva och "klippa gräs"... han skulle verkligen kunna bo ute i garaget om det vore så. En stor kille som inte alltid sover middag numera... somnar utan några större protester till "lilla röda traktorn" i soffan, så det bara är att lyfta in honom i sängen. Storebror har även haft bra nätter den senaste tiden och det är snart 2 veckor sedan förra nattskräcksattacken... peppar peppar...

Dags att ta tag i lunchen nu... men vart tusan tog grabbarna vägen? Skulle BARA hämta något verktyg hos M´s mormor...... men efter att ha varit borta i kanske 45 minuter, så befarar jag att de blivit bjudna på fika..... så det kanske blir en sen lunch och ingen middagssömn idag heller?? ¨

Kvällen kommer dock att spenderas med hela tjocka släkten på M´s sida, då hans mamma fyllt lite halvjämt och har bjudit hem oss alla på smörgåstårta ikväll. En får tacka.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Vi har det toppen här uppe! Man blir så bortskämd med mat och fika hela tiden! :) På torsdag åker vi antagligen ner till stugan igen och stannar nån dag om vädret blir fint. Sen är vi lite sugna på att komma och hälsa på hos er någon dag..om ni har tid! :)



kram!

2011-07-12 @ 16:02:48
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Toppen! Vi får se hur länge vi stannar i stugan som sagt! Måste hem och tvätta lite! :) Men nästa vecka eller veckan där på någon gång, vi hör av oss!



kram!

2011-07-12 @ 17:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0