Dagens värsting.

Invånarna på orten där jag jobbar, har ett rykte om sig att vara snåla. Om jag någon gång tvivlat på om detta verkligen var sanning eller bara lögn, så har jag idag fått beviset. De är mer än bara snåla.

På förmiddagen idag kom det in en äldre dam som vill eavsluta ett konto på ett dödsbo. Eftersom hon önskade både få en del av pengarna cash och en del in på ett konto, så gjorde jag "kontantutbetalning" som vi kallar det, och sen satte in de pengarna hon ville ha in på ett konto.

På eftermiddagen ringde tanten och undrade vart örena hade tagit vägen. De visade sig att jag hade glömt (eller snarare missat) att slå ut örena som fanns på kontot, jag hade bara slagit jämna kronor. Hon poängterade att örena var vääääldigt viktiga för henne. Så det var bara att korrigera den tidigare insättningen och sätta in det rätta beloppet.

Så här kan det vara med kunder. De ringer och börjar klaga. vad de däremot inte tänker på, är att själva telefonsamtalet kostar en massa pengar. Dels betalar man säkert 60 öre i uppkopplingen och sen på det tillkommer samtalsavgiften.

I dagens fall med tanten, hade jag glömt 20 öre!

Säg mig någon,
hur kan man ringa och strii om 20 öre???? Vad kan man få för det liksom, inte ens en ettöres kola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0