Blogg tips?

Som ni ser, så blir det ett inlägg till denna kväll. Efter att ha sett på sportspegeln, skulle jag överlämna datorn till M, men han tyckte jag skulle behålla den så kunde han se på The Unit. Sagt och gjort, tog en liten break och gick ner i källaren för att packa väskan till img och lite så. Sen så sitter jag här igen. Gör egentligen inget vettigt. Läser lite bloggar. Söker efter roliga bloggar att läsa. Har ni några tips, så tar jag gärna emot dem! Har hittat några favoriter jag följer så gott som dagligen, men skulle gärna vilja ha några fler. Jag tycker det är mycket roligare att läsa bloggar än att läsa romaner. =)
Så ge mig lite tips, tack!

Bara M´s program är slut, typ vid 22, så blir det kanske att se på någon filmsnutt eller så innan det är dags att krypa till kojs. Varför är det alltid så svårt att hitta motivation till att gå och lägga sig på söndagar? Det enkla svaret är nog, att det är måndag när man vaknar.

Räddarna i nöden.

Efter att vi hade ätit vår grillat-lunch, tänkte vi åka och kolla vart övriga familjen F var, men det var ingen hemma. =( M tyckte vi kunde åka till Nås och se om pysen var hemma istället. Antingen om de var hemma hos sig, eller så hemma hos mamma och pappa. Men icke. Ingen hemma där heller. Idag verkade det som att ingen ville ha något besök av oss. Haha. I väntan på att de skulle komma hem, tog vi en biltur runt Närsjö. Lite förvånade blev vi när vi längs vägen möttes av ett äldre par som stod vid vägkanten och vinkade. Stannade och kollade vad de ville. Det visade sig att de hade varit ute och plockat bär, men nu kört över en sten eller något, för de kom inte iväg med bilen.. så vi gick ut och gav dem en hjälpande hand. Efter att ha knuffat på alla fyra så kom de så lös....

Väl tillbaks hos mamma och pappa var det fortfarande ingen hemma... så vi fick ta fram kortleken.... och tillslut så kom de....

Resten av kvällen får bestå av tv-tittande med Sportspegeln, packning av träningsväskan tills img och så läggdags.


Så dagen har inte bestått av något. Fanns ingen ork eller kraft att göra något, men det spelar ingen roll, det har varit skönt att inte ha gjort något. =)


Drömmen om sommaren...


Det positiva med hösten och vintern...

....är att jag får tända massa härliga ljus!






Väderomslag helt ute... hängde ut en tvätt för en timme sen kanske, men det är snor kallt ute, så det verkar nog inte bättre än att jag får hänga den inne istället....

En ledig dag.

Passade på att ta tillvara på denna lediga dag medan att sova ut till strax före 11. Hur skönt som helst. Sen dess har jag inte gjort så mycket mer än att, byta sängkläder, börjat tvätta lite och så dammsugit. Varit en sväng till affärn också har hunnits med... man kanske skulle ta och måla lite idag, men jag har ingen lust egentligen. Orkar egentligen inte göra någonting känns det som... så vi får se vad som händer och sker.

Till lunch blir det grillat iaf.

Frost-varning.

Nyss hemkomna från Nås. Varit dit och hälsat på lite, så M kunde hjälpa mamma med datorn.  Det var visst rätt mycket virus på den skulle man kunna säga, men nu är det frisk och kry igen. =)

Varit en sväng tur och retur Örebro också för match. Nederlag 3-0, var inte så mycket att säga om... vi var inte riktigt nära. Spelade 4-5-1 i första med kilen bakåt, vilket fick bli jag, en lite balansspelare. I andra sen fick jag flytta upp som forward i 4-4-2.. och jag tror knappt jag rörde bollen i andra halvlek.... den kom liksom aldrig ända fram... bara glömma och gå vidare. Har en viktig måste match på lördag... än finns det hopp.

Nu blir det läggdags och sovmorgon img!

Just ja.. har ställt in lite blommor och kryddor också, för det varnas för frost här i natt...

Taco.

Det här har varit en lång fredag känns det som, inget som jag har emot, snarare att jag är förvånad och glad!

Bjöd in syster med familj på tacos. Först tacka hon nej för de hade precis ätit, men det stod inte på förrän vi lagt på och hon ringde igen.. klart Anton skulle ha taco. Var väl det jag trodde. =) Så vi har haft pysen här på besök! Världens goaste!
Mätta och belåtna blev vi allesammans tror jag också.

Tagit en liten paus här mitt i friidrotten med en lång promenad. Så jag försöker så gott jag kan att undvika alla sidor som kan säga mig hur det gick för Sanna..... brukar gå sådär för mig när jag försökt undvikit resultat förut.. jag gör oftast bort mig..  men denna gång skall jag lyckas...

Efter friidrotten så blir det läggdags. Måste ha klockan på ringning för att jag skall vara i Ludvika vid 10.30.... match i Örebro vid 14. Att hoppas på 3 poäng är nog att ta i, men ett försök lär vi iaf göra.

Snart helg.

Bara en dag kvar, sen blir det lite ledighet igen. Ska bli skönt. Nog för att lördagen går åt till match i Örebro, men sånt är livet och så kommer det ju en söndag också.

Jobbat mellan 8.15-17.45 idag, sen direkt vidare till Ludvika på träning... som började 18.30, men klockan var närmare 18.45 innan jag var på plats... fr o m nästa vecka minskar vi ner träningsdosen med ett pass också. Allt för att hålla vår lilla trupp hel och frisk säsongen ut... insåg idag att det är typ bara 6-7 träningar kvar... *snyft*

När jag kom hem var svärmor och svärfar här. De hade kommit på en idé. Istället för att köpa mer dynamit och behöva spränga mer, så skulle svärfar låna hem sitt jobbs "grävare", så kunde vi gräva bort stenarna istället! Super ju! Så slipper vi kånga och förska bära dem hit och dit också... men det blir först framemot nästa helg...

Img får jag besök på jobbet vid halv 9 redan, så jag lär försöka vara på plats redan vid 8, så jag hinner få igång maskinen och lite sånt. Dags för del 1 av mitt "krångel-problem-ärende", men morgondagen kommer gå bra... klurigare blir det med del 2 sen.. handlingarna lär vara påskrivna vid 1/10.. så jag har några veckor på mig att klura och fundera. Tisdagen om en vecka och lite till, ska jag antagligen åka till Falun på morgonen också på en liten kurs. Kan bli skoj! Får se lite längre fram hur det blir. Chefen tar semester en vecka nu och åker till solen.

Lördag blir som sagt en match dag, söndag skall jag, eller borde jag åtminstone ägna mig åt lite målning igen. men vi får väl se hur det blir.

Hårt arbete..

Här kommer lite bilder från helgen som jag lovar Er... på två arbetande karlar som försöker få bort lite stenar...

   

Onsdags göra.

Och regnet det fortsätter att komma ner över oss. När ska det egentligen ta och sluta?
Jag trotsade iaf regnet och gjorde klart målningen på sidan på garaget jag började med i söndags. Fast det kanske skall sägas, att det regnade inte när jag kom hem från jobbet. Men när jag hade satt på mig fixar-kläderna och begav mig ut, då så klart, började det stinka. Sen stod jag där ute i ösregn och målade och målade. Dessutom stod jag precis under tegelpannorna, så jag blev lagomt blöt när de stora dropparna klickade i skallen på mig... haha.. men klar med sidan blev jag! Bara 3 kvar...

Har känts konstigt med ytterligare en ledig kväll utan träning. Inte van vid att ha två fria i rad mitt i veckan. Det här är ju lyx! Snudd på att man får abstinens ju för man har inget att göra. Igår gick jag till och med och la mig före 22! Det är inte illa för att vara mig!

Mitt i målningen kom jag på att jag ville baka den goda kokos-kakan också, men fick ju lov ringa mamma och få receptet, eftersom jag så klart förlagt min lapp sen förut... sen var det bara att gå genom förråden och se om alla ingredienser fanns hemma.... det gick bra ändå till jag kom till äggen... jag hade visserligen 5 st, men de hade ett bäst-före-datum för ungefär 2 veckor sen och mer därtill... så svärmor fick bli räddaren i nöden, eftersom ortens affärer stängt för dagen. Usch så mycket onyttigt det är i den kakan, men ack så goood! Och det är ju inga farliga tillsatser så vad jag vet, som sådant man har läst om i tidningarna de seaste dagarna... riktigt läskigt. Jag och M ska lägga om våran kost. Vi måste dra ner på vissa tillsatser och skippa en del helt, eller mer kanske välja bättre alternativ...

Under bakningen, så passade jag även på att kasta ett gammal snabb-makaroner paket, som stått i skåpet i evigheter, det har iaf stått där under hela min tid i huset.. vilket också kunde avläsas på bäst-före-datumet 2006-05-07....

Img är det veckans längsta dag igen. Jobbar sent och sen träning. Hemma runt 21 ungefär... 4 veckor kvar på säsongen nu, kanske 5. Iaf 4 matcher... usch va fort det har gått. Inte får det vara slut redan heller... då börjar ju den där tråkiga försäsongsträningen igen....

Bus med pysen.

Idag har det regnar mer eller mindre konstant tror jag. Så dystert. Inte konstigt man har haft huvudvärk och varit allmänt trött. Bläää. Efter att vi ätit efter jobbet, så åkte vi till pysen och busade lite med honom! Han är för goooo! Bara flinar och skrattar mest hela tiden.

Så den här lediga kvällen gjorde inte att jag målade klart sidan på garaget, nej regnet ställde ju till det en del... så det har jag fått skjuta upp till morgondagen.

Varit inne på facebook och läst. Verkar som att Linus, dvs en hockeykille som jag gick med i gymnasiet inte bara ska gifta sig, utan dessutom i TV! Vet inte ritkigt hur och när och så... försökte skriva till honom, men vår dator är pucko och inte vill fungera på facebook... så jag har skickat en fråga till Emma ifall hon vet mer.. as coolt ju. Det lär man ju se!

Igår kväll hade jag inget att göra och inget att se på tv efter träningen. Trodde jag. Så ja, jag minns inte ens hur jag fördrev tiden, joo just det, med Linda Rosings blogg bland annat... vilket gjorde att jag idag insåg att jag missade att se Singelmammor... men sån tur att det gick i repris idag, så jag kan se det! Rätt speciella en del som är med tycker jag. Men alla är vi väl olika.

Har en del bilder i kameran från helgen, men har ingen ork, lust eller energi att lägga in dem just nu.. får se hur det känns img.

Blir nog en tidig kväll ikväll med.

Tack och godnatt för idag.

Ny vecka. Nya tag.

Måndagen är snart över. En ny vecka har tagit sin början. Sov mycket bra i natt, relativt utvilad när klockan ringde nästan 9 timmar senare. Gjort en dag på jobbet med diverse problem att lösa. Fick en kommentar av en av kunderna idag också när jag satt i kassan som var rätt rolig. "Det var längesen det gick så här fort på den här platsen".  Hmm.. där ser man... fler än vi själva som tyckt det gått en aningens långsamt under sommaren för vikarien??? 

Varit på träning. En lugn och skön. Vi var en liten skara som var samlad, 6 st friska, 1 halvskadad, 1 halv sjuk och 2 från F14... så med tanke på våran tunna trupp och den förkylning/halsont som råder i vårt lag, så bestämde coacherna för att ställa in morgondagens träning och låta oss vila en dag extra. För att friskna till, samla ny energi och vara laddad på torsdag först och sen till matchen på lördag... känns på nått vis skönt. Dock känns min hals helt okej, bara lite tjock i näsan kvar nu. Så man kanske skulle ta några drag med penseln img efter jobbet istället?

Stenarna från gårdagens arbete med att fylla med dynamit, börjat så smått röra på sig och man kan urskilja lite spricker... härligt!

Blir nog en relativt tidig kväll idag med. Känner mig trött och seg.

Utedag i solen!

Idag har jag verkligen tagit tillvara på vädret som hälsat på oss, och varit ute heeela dagen lång. Med undantag för en liten kortis under matlagningen och sen under själva lunchen. Egentligen hade jag velat suttit ute och ätit, men det hade aldrig fungerat med alla getingar överallt.

Har hunnit med att klippagräset, dock i lite etapper pga diverse saker, tex lunch, promenad med mamma, fikapaus och hängning av tvätt. Sen har jag även målat en av fyra sidor på garaget med falu-rödfärg! Man skulle nästan kunna trott att jag glömt använda pensel, för jag var röd typ överallt!

Pappa och M har flyttat lite sten, och laddat några nya med lite dynamit. Så nu är det bara att hålla tummarna några dagar och hoppas att de ger med sig lite grann.... vi får väl se framemot tisdag-onsdag.

Sen efter en välbehövlig dusch för att få bort all rödfärg, har jag gjort en insats inne också. Dammsugit hela huset (gjorde det igår också, men efter dagens gräsklippning och spring in-ut så följde det med lite gräs in...), strykt en hög med tvätt som legat på väntelistan.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen framför tv:n och vara nöjd över dagen som varit.

Halsont.

Natten har inte varit nå kul. Har vaknat om och om igen och haft så ont i halsen. Har tagit något för att dämpa smärtan och sen somnat om igen. Men så fort jag vaknat till igen så har det varit kört. Då har det gjort sådär ont igen. Så en knackig sömn har jag haft.

Ser ut att bli fint väder idag med. Mn det är fortfarande lite blött i gräset, så gräsklippningen fr vänta till eftermiddagen, så jag funderar på om jag inte skulle ta tag i målningen lite?

Sen ska vi nog passa på att grilla en gång till i år också!

Vi ångar på!

Yes, 3 nya välbehövliga och välförtjänta poäng inkasserade vi på eftermiddagen. Matchen slutade 3-1 efter en 3-0 ledning i halvlek. Lyckades göra ett mål också. Lite flyt faktiskt. Drog ett skott, eller kanske snarare en lobb bara på måfå mot mål, stolpe in! Just det, för en gångs skull, stolpe in! Lite less och bitter över att bli utflyttad på en kant.. där har jag inget att göra.. då kan jag lika gärna gå ut. Jag blir helt off där. Levererade X antal pass, till X antal frilägen... men icke. Det vill sig inte det allra sista.... chans på chans men inga mål... det är ju jag som ska ha de där lägena...

Halsont har jag också och är lite små snorig. Drygt. Men många i min närhet är det också, så det är väl något som går. Lite förvånande bara att jag har ont när många andra har ont också.


Igår blev det inge skriva av. Direkt när vi kom hem från jobben nästan åkte vi till Nås för att se på papsens bil. Slutade med att vi följde med till skogen för att kolla efter svamp och bär. Jag i finbyxor sedan jobbet! Jag brukar ALLTID ha mjukisbrallor när jag är hemma, men just då valde jag att inte byta om innan vi åkte... och då blir det skogen liksom! Haha Blev klent med svamp men lite lingon. Frisk luft fick vi dessto mer av. När vi kom hem så var Ante och pysen där hemma! Drog oss vidare hemåt för att äta pizza och spela lite kort med M´s mormor och mamma. Hemma rung halv 12 och läggdags.

Har varit förbi på Storänget och busat lite med Filip och Jon, men de var lite trötta och griniga..

Resten av kvällen kommer att avnjutas i soffan framför tv:n.

Img hoppas vi på fint väder, då blir det lite stenkrossning, fixa i dynamitgrejs i resten av stenarna, gräsklippning och kanske lite rödmålning...

Det är inte meningen.

I morse åkte M till jobbet 20 minuter efter mig. Det kan hända mycket på 20 min. När han kommer till järnvägsövergången jag berättade om tidigare idag, så möts han av några halvt chockade vägarbetare och en uppgrävd väg! Det gick inte att ta sig över vägen! Hallå liksom! Folk bor liksom på andra sidan av järnvägen! Inte en enda jävla skylt de har haft uppe om att de ska gräva upp vägen... så man har liksom inte haft en chans att kunna planera det... så det var bara för M att ta en skogsbilväg åt helt fel håll, tills han kunde svänga ut på stora landsvägen och ta den hela vägen tillbaka och åt rätt håll mot jobbet... skål och grattis liksom. Han kommer även på att hans mamma börjar sent idag, så han ringer och varnar henne, sen får han guida henne längs skogsvägen också... MEN ALLTSÅ FÅR MAN GÖRA SÅDÄR UTAN ATT SÄTTA UPP SKYLTAR I FÖRÄG OCH VARNA???? Jag stor hatar vägarbeten av alla de slag just nu!

Haft en lång dag på jobbet. Strular vidare med mina truls ärenden, men idag kom en liten ljusning... tror största problemet i mitt fall är mäklaren. Och denna är semster och är tillbaks först på måndag. 1/9 lär allt vara klart. Så tiden springer iväg.

Direkt iväg på träning. Lagomt lugn träning med mycket avslut. Lite sjukdomar och krassligheter som oroar... en viktig match på lördag och lite folk... är alla friska och krya är vi 13... som ni kanske förstår har vi inte råd med några sjukdomar eller skador....


Det är inte meningen att Sverige skall ta något guld i detta OS. Det är inte meningen. Är det nerverna som sviker, eller är vi för otränad? Eller är det bara otur, eller rent av inte vårt OS? Något konstigt är det iaf. Inte illa med alla silver egentligen ju, men vi har ju varit så nääääära guldet så många ggr nu, men det vill sig inte. Kanske lär träna lite hårdare i 4 år till?

I morgon är det fredag! Jipppppi!!!


Vägarbeten överallt.

Blir så trött på alla vägarbeten just nu. Dels när jag åker till jobbet, så håller de på asfaleterar om, så för att slippa trafikvakter och få lov stå still x antal minuter, så får man köra en lite sväng om för att passera på sidan om. När jag sedan åker hem från träningen, så är det trafikarbeten där med, med asfaltering och trafikvakter och väntetid på X antal minuter. Som att det inte var nog, så håller de på ska byta ut signalsystemet vid järnvägsövergången hemma, dvs några hundra meter från vårt hus, så där kan man också bli ståendes ett tag om man har otur, pga att det är grävare och personer i vägen....

Världsrekord.

Har haft friidrotten påslagen hela dan på tv:n på jobbet, men det har direkt inte varit något som helst intressant att se... så när jag kom hem idag, så slog jag på filmen jag sett halva och såg klart den. Tänkte att det kunde väl inte vara något att se på friidrotten nu heller. Ingen svensk eller så. Tjiii fick jag. Det blev ju förtusan världsrekord på herrarnas 200 m! Såg inte loppet när det gick, men nu har jag sett det x antal ggr. Vilken kille. Så överlägsen. Stört coolt. Heja Jamaica!

Har varit ute och tagit en promenad. Eftersom det regnat större delen av kvällen och även när vi bestämde oss för att trotsa regnet och ge oss ut ändå, så drog vi på oss regnkläderna. Hur många regndroppar som kom på oss under turen, inte en enda! Tjiii fick vi.

Höst rusk.

Regnet det kommer och går, men det hänger alltid lite över en. Riktigt höst rusk. Bläää. Ser fram emot Gran C. Sol och bad och semester!

Har en ledig kväll idag. Skönt. Ska nog inte göra så mycket mer än att bara vara. Ska laga lite mat bara M kommer hem, pasta och ostsås. Det kommer sitta fint. Sen är det fotbollslandskamp ikväll också på tv8, säkert ingen vidare match, men se måste man säkert ändå. =)

Ny ikea-katalog kom det idag också. Vågar man börja kolla i den?

M´s semester dag...

...har varit rätt så fullspäckad av diverse att göra grejer. Bland annat var han ut i skogen för att "kolla efter" svamp som han själv utryckte det..... när jag kom hem såg bänken ut som följande...



Jag tror jag missuppfattade "kolla efter" en aning...


OS är nog inget för oss.

Hmm. OS. Bedrövelse, tårar, otur, domare.... det verkar inte vara Sveriges mästerskap direkt. Har svårt att se att vi skall kunna ta något guld nu...... känns rätt surt och kört. Varför kosta på så många aktiva och inga resultat så det är något?

Haft en dag på jobbet med massa "hmmmmm...hur ska jag göra..... vad är rätt och vad är fel juridiskt...".. massa hit och dit hela tiden... men på nå vis löser det sig. Hoppas jag. Direkt på träning. Gick sådär, blev så less direkt pga uppvärmningen och då tappar jag humöret... och fler än jag.. men bara att komma igen på torsdag.

När jag kom hem, så kom svärmor ner nästan direkt. Damen som skall rita har varit här på eftermiddagen och de har disskuterat lite... så nu har allt tagit en ny vändningen igen...  haha... men rätt smart egentligen... bättre ju billigare det blir ju... så vi får se hur det blir tillslut. Hon skulle hem och skissa och räkna och mäta lite.

Ska ta och stoppa något i magen, se på sporten och sen krypa till kojs.

Spökar det?

Måste berätta, jag tror fan det spökar på jobbet. Ända sedan jag kom till jobbet, i augusti 2006, har myntmaskinen (som var typ ny) krånglat och inte fungerat. I april i år så fick jag äntligen ett besked om att de skulle byta ut de, vi skulle få en byare modell helt gratis! Kanske att de var trötta på mitt tjat??? Sen tog det typ 2 månader innan den kom. Sista veckan innan jag gick på semestern kom det en kille och installera den nya. Tre veckor senare när jag kommer tillbaka från semestern, visar det sig att maskinen inte fungerar, men mina kollegor hade ingen lust att uppdatera mig om detta tydligen.. utan det fick jag göra själv... ringde och felanmälde den, så det kom en kille några dagar senare. Han hittade felet och han konstaterade: "har aldrig varit med om detta felet på en sån här nya maskin. Ni har sån otur". Han fick lov beställa nå nya grejer, så han kom tillbaks i fredags och lagade maskinen. Super. Idag fick jag in massa mynt och tänker, jippi, jag slipper räkna för hand själv! Häller i lite mynt och den börjar räkna, 5 sekunder senare stendör den..... gaaaaaahhhhh va less jag blev! Satans skit grejer. Rycker ur kablar och drar i sladdarna och gör allt, inget händer. RInger och felanmäler igen. När jag senare, ska hömta mynten för att ta tag i räkningen för hand, så ser jag att maskinen lyser igen,..... vad är det som händer liksom????? Ringer och tar tillbaka felanmälan..... 1 timme senare när jag passerar den, så är den död igen.....What the hell liksom.... börjar faktiskt tveka på om det är meningen att vi ska ha någon mynträknare...

Dagen har gått fort iaf, jobbmässigt. Sitter och knåpar på massa problem, vet inte hur vi ska lösa det riktigt, men det löser jag på nå vis... sen träning. Lite ont om folk med lite sjukdomar och jobbande, men skoj hade vi ändå.

Drog till Nås direkt jag kom hem, för vi hade fått minnet till mammas dator, så M ville testa direkt få se om han lyckats få sprutt på datorn... vilket han hade.... jippppiiiiii!!!

Sanna Kallur...

...jag lider med dig, verkligen.
Känns tungt och bittert, du hade varit värd en finalplats.

Jag säger som jag alltid brukar, bryt ihop och kom igen!

Dagen som varit.

Såg på massa OS, när vi blev bjuda på lunch av svärmor. Så det kunde man väl inte tacka nej till. Blev kvar där en stund och såg på lite mer OS. Fram emot eftermiddagen begav vi oss mot Nås, och där blev vi kvar hos pysen i nästan 4 timamr tror jag. Hann få både fika och taco. Var inte meningen att vi skulle äta (där heller...), men de insisterade på att vi skulle, så det var väl bara att tacka och ta emot då. Så nu har vi mättat magarna idag med. =) Pysen han bara skrattar och skrattar!

Varit ute i regnet och kollat hur det går med stenarna, och det börjar hända saker! Man ser massa sprickor! Jippi! Hurra!

Se på lite tv, sen blir det läggdags och måndag igen.


Arkitekt damen kommer på tisdag istället, hon ringde och ville ändra tid... och det var bättre för oss också...


Look at this.

M´s egen odlade tomater...


Det börjar även hända grejer ute på gården....
 

Redan söndag.

Om veckorna går snabbt, så går helgerna minst dubbelt så fort. Kanske kan det ha att göra med att vardagarna är 5 till antalet, och helgerna bara 2.. inte vet jag. Söndag har det redan blivit i varje fall.

Gårdagskvällen ägnades åt att se lite OS. Visade sammandrag av hela dagen igen tror jag, så jag satt uppe till närmare halv 1. M låg bredvid i soffan och sov.

Gick upp runt 10 idag, hyffsat utvilad iaf. Har bytt sängkläder, börjat tvätta, och så har jag städat huset! Så nu är jag nöjd för dagen. Denna söndag känns som en OS-dag. Att bara sitta och dega framför tv:n. Sanna ska springa försök, Stefan Holm skall kvala... 2 intressanta starter. Är orolig för Sanna, hur är formen egentligen? Medalj är kanske för mycket att hoppas på?

Skulle eventuellt ha varit till Nås en sväng också, kanske hälsat på pysen. men vet inte ännu vad de har för planer för dagen, har lite oriflame-beställningar till syster också som skulle ha levererats... vi får se hur eftermiddagen/kvällen ser ut...

Till lunch planerar vi att servera pasta med ostsås.


Tusen tack...

...till Jessica som hjälpt mig med min design! Kan man inte själv, så får man ju ta hjälp! Du är toppen!

Jag verkar inte kunna länka, så besök gärna hennes blogg, jyees89.blogg.se

Solen i Karlstad...

..hjälpte inte idag. Blää va less man kan bli ibland, aldrig skall det gå vår väg någonstans. Matchen såg ut att få spelas under ett grått och trist väder, men lagomt till uppvämningen dök solen upp..och varm var den..., så kanske är det så trots allt, att solen i Kallestad alltid lyser.... om jag säger hur matchen slutade i siffror, så tror ni att vi måste vara värdelösa. Nu är det inte så. Ibland kan det kännas som att vi kanske försöker förklara bort oss, men så är det inte. Vi är bättre än vad tabellen visar! Idag avgjorde deras 2 forwards matchen, den ena stor och tung med allsvensk rutin, som gjorde det svårt för vårt försvar, och den andra la bara in bollarna.. de kontrade snabbt på våra misstag, och kanske att inte alla var på tå från start. Ett målvaktsbyte och lite jävlar annamma i paus, gjorde att vi tog över matchen helt och hade spelövertaget. men de gjorde de där enkla målen igen.... fan fan fan. Resultatet slutade 7-3! Rena tennissiffrorna, ja jag vet, men helt sant. Resultatsmässigt så var vi aldrig riktigt nära, men spelmässigt var det precis tvärt om. Surt. Personligen gick det hyffsat idag med, men vad hjälper det. Alla måste prestera på topp för att vi ska lyckas. 2 mål, varav 1 på straff- och utsedd till matchens lirare. Som pris fick jag en kniv-slip.... vilket det nog är säkrast att mannen i huset använder om det skulle bli dags.. annars vet man aldrig hur det går..

 Dagens pris.

I samband med straffen, så försökte målvakten att psyka mig, vid 2 tillfällen. Först när jag skulle lägga upp bollen på straffpunkten, så ville hon gärna stå typ 1 dm framför, sen när hon väl ställt sig på linjen, och jag tagit min ansats. Så pekar hon åt ett håll, men det stör mig inte. Jag hade redan bestämt mig för andra hörnet.


Tänkte bjuda på 2 bilder från gårdagen också på borrningen inför sprängningen...
 

Dessutom glömde jag berätta igår, M ringde den där damen jag läste om som gjorde ritningar, så på måndag kommer hon hit! Ska rita det befintliga huset, ta lite kort och höra lite önskemål... skoj! Jag har visserligen träning och inte är hemma, men ändå... det rör på sig!

En lugn kväll i soffan väntar.

Äntligen helg!

Den här dagen gick hyffsat fort den med. Vid 14.20 ungefär upptäckte vi på tv:n bakom oss att det var spännande på tennisen, så sista tiden innan stängning ägnade vi nog mest att kolla tv... vilken rysare... men det hettade liksom aldrig till, så det blev lite segt. Gick och fikade istället eftersom det var Annas sista dag, i bilen hem pratades det fortfarande tennis, var in på ica och handlade lite matsäck till img, när jag kom ut i bilen igen hann jag höra matchbollen. 5 jävla timmar höll de på, fattar inte hur de orkar. Jag är grymt imponerad! Skulle sitta fint med ett guld nu. =)

Vid hemkomst var M, svärmor och svärfar ute på gården. M och svärfar började borra lite i stenarna, som sedan img skall fyllas med lite dynamit.. och på måndag någongång hoppas vi att de har delats och spruckit... jag började klippa gräset, vilket var riktigt välbehövligt, men eftersom det har regnat typ varje kväll den senaste tiden, så har det inte gått. Eftersom M är gräsallergiker, så ligger den sysslan på mig, om inte svärfar hinner före.... svärmor hämtade efter en stund deras klippare, så kunde hon hjälpa mig. =) Grabbarna hann precis klart för dagen innan ovädret drog in över oss. Pappa och broder svängde förbi en sväng också på vägen hem från Ludvika.

Middagen bestod av homemade pizza och homemade sallad. Smaskens.

Innan kvällen är slut, skall jag packa väskan inför morgondagen och bara sitta här och vara lite.

Img är det avresa kl 10 från Ludvika. Resmål: Skoghall, typ Kallestad.... Anledning: match kl 14. Högsta önskan: 3 pinnar.
Lite lagfest vid hemkomst snackas det om, men jag stannar nog bara en stund och umgås lite, vid utgång drar jag mig hemåt.

OS för hela slanten.

På något vis känns det som att det är OS dygnet runt på tv:n. Inte mig emot egentligen, bara det att jag har ju aldrig tid att sitta still och se på det. Nog för att tv:n är det första jag slår på när jag kommer till jobbet, ja, börsen är ändå ingenting att se just nu, men det finns liksom ingen tid till att se. Det borde det väl inte göra när man ska jobba heller så. Varför tog man inte semester denna tid?

Ett brons har det blivit idag också, ett brottarbrons med lite disskusioner. Vet inte vad jag ska säga, för jag kan inte säga att jag varit så insatt i ämnet, men som det verkar på experterna, så hade Ara rätt, att domarna agerat fel. Attans.


Satt och läste ett annonsblad på jobbet idag, då jag såg en dam som höll på med ritningar till om- och nybyggnader bland annat... så img ska M ringa henne och höra lite pris och så där... kanske börjar röra på sig... sen är det tänkt att det skall sprängas ute på gården också img kväll och lördag.. om det finns en "borr" ledig att hyra vill säga.

Torsdag innebär i övrigt en lång dag på jobbet, och sen direkt på träning. Blött i gräset idag. Bläää. På lördag väntar Värmland på oss. Då skulle det sitta fint med 3 poäng.


Onsdag.

Igår blev inga skriva av igår, fanns ingen tid. Åkte till Nås direkt när jag kom hem från träningen. M skulle meka lite med datorn där och se vad han skulle beställa för grejer.. så vi var hemma runt halv 11 först..

Idag har varit en vanlig dag. En ledig från träning-dag, så det passade jag på att fira med att se på fotboll istället, Ornäs-Kvarnsveden. Jenka kom också. Kik vann rättvist med 2-1, större siffror hade inte varit orättvist. Bengan fick en varning alldeles direkt... pga att hon sprang över halva plan och skulle prata med domaren angående ett domslut... Bengan är lagkapten.... domaren vägrade lyssna och drog bara upp kortet direkt... om deärt inte lagkaptenen som skall prata med domaren, vem är det då??? Knepigt iaf.

In på maxi och inhandlade lite matvaror.

Nu är det typ bara läggdags kvar för idag.


En grå måndag.

Har regnat lite till och från under dagen. Mycket dystert, skönt man inte har semester. Det gör ingenting att man måste sitta inne och jobba och slita, har tv:n med OS på hela dagen... det är inte så dumt det inte.

Träningen blev lite upp och ner. Visade sig att det var match på B-plan där vi skulle träna, så vi fick vara på plan i ca 45 minuter, sen fick vi turligt nog låna en halva av A-plan av herrarna, som delade den andra halvan med juniorerna.. så det var mycket folk på en plan skulle man kunna säga... var en bra träning, men ack va dåligt det gick... inte alls som i fredags... bläää.. bryt ihop och kom igen. Träning img med, redan vid kl 17, pga match igen... men det ska jag nog hinna...

Ser lite på OS-sammandraget nu, sen ska jag försöka komma i säng åtminstone före halv 11... kunde inte somna igår kväll.. var helt omöjligt. Vet inte om det var för att det var varmt, eller bara för att det var söndag...

Mums.

Nyss hemkommen från Ludvika. Har i stort sett bara hunnit packa träningsväskan inför morgondagen. Skall ta och borsta tänderna och krypa till kojs strax. Jobb img bitti som vanligt.

Har haft en super trevlig kväll med brudarna på Coco Thai. Ätit god mat, pratat lite skit och så som det alltid blir. Nästa middag får bli i Falun till hösten.

Godnatt allesammans.

Kalas.

Varit på kals hela eftermiddagen, svärfar fyller 55 idag. Så vi har fått både mat och fika. Hela gänget var samlat, nästan iaf. Hem och vilat lite i soffan,,,, nu väntar ludvika. Ska åka dit och äta lite thai med järngänget, delar av det iaf + några extra. Blir trevligt.

OS-silver idag också, skojsigt!


Då kanske vi har fått ett svar om framtiden iaf. Det var precis som vi trodde.

Gran Canaria!

Varför tveka och fundera, varför inte bara slå till? Stod dessutom i dagens FK att resorna till GC nog skulle ta slut snart... så det var bara att bestämma sig och slå till. Så nu har vi beställt! 29 oktober lyfter planet från ROMME (!) till Playa del Amadores... för att göra det lätt för oss, så valde vi en repris av hotell från förra året. Det ligger visserligen på höjden så det är branta backar till stranden, men det ger samtidigt motion, sen var det nära till alla restauranger på kvällen.. så det fick bli det igen. Sol sol sol!

Såg lite halvt på fotbollen bara, i paus åkte vi för att lämna ut lite grejer, men det var absolut ingen av dem hemma.. så det var bara att åka hem igen... inväntar istället nu på att de ska komma hem från leksand... har ätit lite våfflor med sylt och glass. Till kvällen bjuder mamma på grillat! Kanske årets sista grillning??

Skulle behöva klippa gräset har jag sett också, men har ingen vidare lust just nu... så kanske img fm om det är uppehållsväder.


Besök gärna min mamma, snartmormor.bloggagratis.se och läs vad fint hon skrivit om mig. =)

Godmorgon världen!

Nyss uppstigen, typ för en halvtimme sen. Hade lite problem både att somna, och sen har jag sovit knackigt. Har krypt lite i benen. Tog hårt på benens kraft igår på matchen, hårt slit i 90 minuter och en blöt matta...

Har precis bänkat mig framför tv:n. Dessutom hunnit dammsuga halva huset... resterande del får bli i pausen..

Vad som sen händer sen under dan vet jag inte riktigt exakt, men tror det lutar åt en "åka-runt-och-hälsa-på/lämna-grejer" dag. Skulle behöva till M´s mormor med lite tomma 10 kr-rör, till M´s päron med dels lite tomma rör där med, men även 2 paket med kort... sen en sväng till Nås kanske för att bl a träffa pysen, om han är hemma. Så vi får väl se vad dagen har att erbjuda.



http://www.dalademokraten.se/Sport/2008/08/09/72053/

NollÅttå.

Yes, yes, yes! I love this friday! Jag är så glad just nu.

Kom iväg tidigare från jobbet idag med, så jag hann vara hemma i 1 timme innan det bar av mot Ludvika för samling och match.... en match som var millimeter nära, nja kanske inte riktigt, men nästan att ställas in pga allt regn som kommit de senaste dagarna. Jag hade så gott som räknat med att den skulle bli inställd när jag fick meddelande om att den blir av... Mötte bottenkollegorna Örebro Söder.... jag tror vi gjorde vår bästa match för säsongen, spelmässigt, skapade chans på chans, det fanns väl bara ett lag på banan... och så händer det. En frispark. En lyckoträff. En höjdboll. 0-1. Enda lilla målchansen de hade på hela matchen i stort sett. Så typiskt oss att åka på det... men man ska aldrig ge upp. Det är vårt motto. Matchen varar i 90 minuter minst. Skapade chans på chans och tillslut satt de. 3 ribbskott och någon stolpe senare, så slutade matchen 2-1! Nog för att det inte hade varit orättvist med kanske 7-1... men vi fick iaf 3 poäng! Så himla sköööönt! Nu klev vi över strecket igen.. dock med en match mer spelad... personligen hade jag en bra dag på jobbet skulle man kunna säga. Trivdes bra som forward, fick mycket boll, slog bra pass, skapade oro, hade lite lekstuga, kunde till och med slå bollen på en sida och springa på andra, typ 10 ggr! I div, II liksom! Dock brände jag några lägen, med vad tusan gör det när vi vinner!? Av någon konstig anledning, (tycker jag även själv....) så blev jag inte matchens lirare i vårt lag... det gick till en back.. och vi som knappt försvarat oss..... men det tyckte även mina tränare var helt fel (vet inte vem som utsåg faktiskt... vill de inte ta samma spelare flera ggr?), så av dem blev jag utsedd till det iaf.. och fick hålla ett tacktal i omklädningsrummet. De har det som tradition, tränarna utser matchens lirare, främst på bortamatcherna när inte sker någon utdelning, och den spelaren som de väljer, får lov hålla ett tack-tal medan alla står på bänkarna. Rätt kul faktiskt.

Blev en burgare efteråt med M, mamma och pappa. Satt som några 14-isar och hängde där i typ 1 timme. Papsen ska hämta brorsan i Lindesnäs 03 i natt, så de hade väl inte särskilt brottom hem... följde med oss hem sen en sväng, så jag hann slå dem på en Chicago. =)

Tagit en liten promenix nyss, men nu väntar kudden.

Får ha klockan ringning strax före 11, så jag kan kolla på dam-fotbollen på tv:n.


En jävla massa nollåttor idag.

Snart läggdags.

Det som såg så bra ut för blåvitt igår kväll, slutade helt åt skogen. En feldömd straff och lite otur förstörde allt, det kändes nästan som att det var vi som var på banan.... men, bryt ihop och kom igen!

Haft en låndag på jobbet, som alla torsdagar, men idag ville/tyckte chefen vi skulle gå hem så fort vi stängt, så en kvart efter stängning var vi borta... =) Fick däremot lite tid att fördriva i Ludvika innan träningen... men jag klagar inte. Träningen idag var lätt och lagom, ca en timme... känns lite segt i kroppen just nu, 3 matchen på 10 dar, det känns kan jag säga. Img är jag nog tillbaka som toppforward igen... och då jävlar! Jag ska fan göra mål. 2 st.

M har varit snäll och fixat en match-lunchdosa åt mig beståendes av makaroner och köttbullar.... tror jag iaf... för det var vad jag önskade... img är det  3 poäng som gäller. Det finns inget annat. Skall hoppet leva, så är points nödvändiga. Vi är för bra för att åka ur, vi är värda mer än så. Så img gäller det.

Ledig lör-sön sen. Skönt. Det betyder sova!

Det går lite framåt med "flytta vägen" projektet. Det har iofs visat sig att vi måste spränga(!) lite själva och så, men det ska väl gå... sen har svärfar fixat så vi kan få låna en lastbil och skopa eller något sånt, och en massa fyllnadsmassa tydligen.... så vi kanske kan få en ny väg tillslut ändå... så vi får se då om det blir spränga av nästs helg!


Har varit lite dålig på att lägga ut lite bilder den senaste tiden.. men har inte ritkigt orkat... men ska ta tag i det någon dag..

Innan läggdags ska jag försöka se om jag kan få över lite ringsignaler från datorn till telefonen.... jag lovar inget bestämt... haha...

Godnatt på er!


Blåvitts hjälte?

17 åriga Robin Söder, vilken grabb! Snacka om genombrott, i våras spelade han i juniorlaget, nu gör han mål i varje allsvensk match + dessa stor matcher... coolt. För ung för U21 landslaget, men kanske kan hjälpa Blåvitt ta sitt andra raka guld????


Inte längre kyckling gul.

Så där, då var jag tillbaks som mitt vanliga jag igen, den kycklinggula färgen i peruken är borta! Min frisör har "äntligen" flyttat hem från Kallestad och kan stå till min tjänst. Känns kanon. =) Du är en klippa, Tet.

Har njutit av en god taco till middag precis, så nu är jag proppmätt. Upptäckte också att kanal 6 visar Blåtvitts match, så där sitter man spikad. Kom igen och gör lite mål nu bara!

Sveriges OS-premiär idag är avklarad... hann inte med att slå på tv:n förrän vi låste dörren vid 15, så jag hade tv:n på större delen av andra halvlek, men kan inte säga så mycket om matchen, var ju inte fullt så koncentrerad på matchen.. men nog kändes det som att Kinas segermål kunde ha undvikits,.. hur var målisen placerad egentligen?

Nu ska vi nog ta och kolla på lite resor få se om det blir någon bokning eller inte..

Fortfarande tungt.

Fotbollssäsongen rullar på lika trögt som den har gjort. Vi har inte riktigt flyt, inge tur ocg bara uppförsbacke. Gårdagens sena match i Örebro spelades under konstan ösregn och storm! Tur nog packade jag ner underställströjan det sista jag gjorde, men hallå liksom, underställströja 4 augusti! Blev storstryk. Var tillbaks på ruta 1 kändes det som, där vi åker på billiga baklängesmål variant höjdboll över målis. Fan. Sen blåste det in 2 hörnor också det första det gjorde. Skål och grattis liksom. Varför händer det alltid oss åt fel håll så att säga? Hemma först strax före 01. Snark.

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet, sen träning. Nu har tränarna återigen tänkt om, och 3-5-2 spelet kommer förmodligen och till all säkerhet att övergå till 4-4-2 igen....OCH det ser ut som att de har insett, att jag mer behövs högre upp i banan än som mittback. Det har gått över förväntan bra på mittbacken, men eftersom vi kommer tappa våra 2 enda renodlade forwards, och vårt anfallsspel är den största bristen vi har, så måste något ske... och då tror de att det är jag som måste vara där... så om inte på fredag, så är jag iaf övertygad om att jag på matchen den 16/8 kommer spela forward. Är det det man kallar allround?

Sitter och ser på allsången. Den här säsongen har varit helt värdelös. Så himla tråkig. Inga roliga artister och Anders Lundin är bara töntig. Som ikväll, 3 fjantiga brudar i stora fågelkostymer som skriker ut så kallad opera... hallå, är det allsång????? Morden i midsommer är ingenting för mig, så kanske att jag skulle ta och lägga mig i tid och läsa lite, för att sedan somna i skaplig tid?

Img efter jobbet skall jag göra ett besök hos Tet. Klippning och lite ny färg, så jag ser "normal" ut igen kanske..

Vi var jätte nära att beställa en resa till Mallis i söndags också.. men vi skulle vänta tills måndagen innan vi bokade... och det var väl tur, för nu har vi hunnit byta resmål 2 ggr och även avresa datum.. haha... sen ska jag höra med Tet också igen, fick henne lite sugen på att hänga på.... man kan alltid hoppas att det passar. Vore skoj med lite sällskap. Så tills vidare avvaktar vi med bokning iaf... men till solen bär det av!


Några lugna timmar...

...innan läggdags väntar. Ska bara sitta här i soffan och inte göra mycket. Bara vara.

Blev thai till lunch. Wokade äggnudlar med kyckling. Fick dessutom tag på halva matsäcken till img, så nu måste jag bara hitta en macka av nå slag längs vägen... har tvättat bort det mesta av tvätthögarna, och t o m packat väskan inför img, så jag slipper det innan avfärd till jobbet img...

Utanför fönstret så regnar det. Har gjort det större delen av eftermiddagen. På nå vis känns det idag inte som att det gör något, jag har ändå ingen lust att göra något. Idag vill jag bara vara.

Se på lite sport på tv:ns kanaler bara klockan blir 20 och lite mer...

Img blir en dag utan skrivande.

Gråa trista söndag.

Om det är söndag och jag är ledig, då innebär det för min del sovmorgon. Ja, så är det varje helg om jag inte har match eller så. Så jag steg upp runt 11 snåret... drog ur sängkläderna, slog igång en tvättmaskin och lite så. Tog en promenad upp till Ms mormor för att lämna min tavla, så hon kan lämna in den för inramning img. Mellanlandade på storänget där Jon och Filip var ute. Lämnade även ett McDonken glas, som Frippe så klart glömde i bilen efter midnattstravet för typ 1 vecka sen eller så...

Sista lediga dagen för M idag också, så den ska vi passa på att njuta av. Tror vi ska beställa hem lite thaimat och njuta av fram på eftermiddagen här. Skulle även ha behövt in på Ica för att se om det finns någon matsäcksmat till mig img att inhandla. Var till affären här i byn när jag vaknat också, men fanns varken risifrutti, små yougart eller sportdryck... så jag fick vända hem tomhänt. Hoppas på att ica har något mer att erbjuda, annars lär jag försöka ta mig från jobbet ännu tidigare så jag hinner in på OK eller något.... ska vara i Ludvika senast 16.45 img eftermiddage iaf.. slutar egentligen 16, men lär senast åka 15.45 om jag inte behöver handla. Annars tidigare. Match i Örebro 20.00. Hur drygt låter inte det? kanske hemma runt 00.30-01 någongång... har iaf fått lov att ta sovmorgon på tisdagen....

Vaden känns fortfarande. Fattar inte vad det är med den, men mer än kramp är det, för annars skulle det ha gått över. 4 dan efter matchen nu och det gör ont än. Dock mycket mycket bättre skall sägas, så det går åt rätt håll, men ändå. Kändes skapligt när jag gick idag iaf, men det är just om jag står på tå spänner muskeln liksom, då gör det riiiiktigt ont... så att trycka ifrån löpstegen med högerfot img... tveksamt.. jag ska göra ett försök iaf. Jag måste. Håller det så gör det, annars gör det inte. Det är endast ett korsband eller brutit ben som kan hindra mig från att försöka spela. Tror dock att vi har 5 avbytare img... det ni! Första och enda matchen denna säsong.... haha Har strykt på lite hästlinement nyss igen iaf, så det bränner lite grann nu. Smärta.

Ska ta och kolla lite på nätet om det har kommit in nå fotbollsresultat från igår.


Regniga lördag.

Tror det har regnat absolut hela dagen. Mer eller mindre i varje fall. Varit en riktigt dyster, mörk och grå, nästan höstdag.

Efter lunchen åkte vi till Nås. Fick tips av syrran att låna lite hästlinement av morfar, så bilen styrdes till mormor och mofar. satt och prata med dem ett tag, innan vi drog vidare till mamma och pappa. Såg på Göteborg-Malmö, spelade lite kort, fick hemgjord pizza av mams... super! Oscar med familj dök också upp, så vi var samlade hela familjen under maten. T o m broder var hemma. Allt som skulle fixas blev fixat också, så det gick bra.

M sitter och ser på tv nu och jag nördar som vanligt. Kanske skulle ta och lägga sig och läsa lite. Sen lär jag få en omgång massage igen.... det går bättre och bättre, men långt i från bra.. börjar mer och mer tro på att det är en blödning eller bristning...

Godnatt allesammans!

Jag och alla OS-stjärnor.

De senaste två dagarna har jag haft lite stiltje på skrivandet. I torsdags var det jobb och träning som gällde och var hemma först vid 21.30. M höll då på att rensa datorn lite, så jag hade ingen lust att skriva eftersom den tog sin lilla tid. Igår var det fredag, veckans näst bästa dag. Lite halvstressigt på jobbet och så, men kom iväg straxe fter 16 iaf. Svängde förbi apoteket och Hälsokosten på vägen hem. Inhandlade lite magnesium och Resorb. Att jag får kramp rätt ofta och till och från, kan bero på magnesium brist, så jag har bestämt mig för att testa att käka lite sånt tillskott. Dessutom kan Resorb vara bra att ha hemma, som är en vätskeersättnings-brustablett som återställer kroppen salt-och vätskebalans, efter till exempel hård träning eller bakfylla...  Kvällen spenderades först via en tur till Nås och precent med svärmor och Ms mormor, i Handbacken med pizza och kortspel. Jag vann så klart. Började regna och åska och blixtra som bara den ett tag där. Otäckt. Hemma runt 23.30.

Det är en kamp mot klockan just nu. Precis som OS-stjärnornas kamp att bli hela till deras tävlingar börjar, går jag just nu en tuff kamp mot klockan- att vara i speldugligt skick till klockan 20.00 på måndagkväll. Jag har säkerligen haft kramp ett 30-tal ggr, minst i mitt liv, men denna gång är helt klart den värsta. Hela högravaden är helt förstörd känns det som. Gör ont i precis hela, kan inte ens nudda utan att jag skriker. Har en stor sen-knut som inte riktigt vill ge med sig, den flyttar mest på sig. Vi lånade svärmors massage-haj (som hon fick i julklapp av jobbet, en elektronisk apparat som man kör runt med.. skit bra! ) och M körde säkert en kvart innan läggdags igår.. det gjorde su fruktansvärt ont att jag bara skrek och grät... den värsta smärta jag känt. Men det ger sig inte. Han masserade även in lite linement jag lånade av mamma... känns liiiiiiiiite bättre idag tror jag, men långt ifrån bra... gör ont varje steg jag tar... men lär ta mig genom några rundor av smärta idag och img med... måndag som sagt, då lär jag kunna springa.

Vad dagen skall bestå av det vet jag inte. Det regnar lite lätt ute, så något vidare uteväder med bad och sånt är det inte. Ska äta köttfärssås och spaghetti till lunch, sen tror jag vi åker till Nås. Pappa skall serva min bil, men nu regnar det ju lite, så då vet jag inte hur han menar.... broder vill ha hjälp med omplaceringar, och mamma vill ha hjälp med lite blogg-design. Kanske även att pysen kan titta förbi.

Göteborg-Malmö på tv:n också. Om tv 4 har någon bild.

Ett ord...

Har fått en utmaning av syster så jag lär ju anta den. Utmanar  samtidigt alla mina bloggläsare..

Med endast ett ord ska ni svara..

1. Var är din mobil? ... köket
2. Din äkta hälft/sambo? ... Tias
3. Ditt hår? ... förskräckligt
4. Din familj? ...underbarast
5. Din favoritstund på dagen? ...kvällen
6. Din favoritdryck? ... hallonsoda
7. Din största last? ... godis
8. Vad gjorde du för fem minuter sen? ...datanördade
9. Ditt mål? ... tillfredsställelse
10. Rummet du är i? ... vardagsrummet
11. Din favoritmat? ... thai
12. På din önskelista? ... slott
13. Din tv? ... tillräcklig
14. Din dator? ... välanvänd
15. Ditt humör? ...stabilt
16. Din bil? ... silver/grå
17. Favoritbutik? ... maxi
18. Favoritfärg? ... rosa
19. Din sommar? ... förbi
20. Vad ska du göra härnäst? ... fortsätta

RSS 2.0