Ett datafritt dygn.

Japp, så är det. Har inte suttit vid datorn sen igår förmiddag typ... bra gjort av mig!

Igår eftermiddag/kväll umgicks vi med mamma, medan pappa var på julbord med jobbet. Fick hembakad pizza och såg på lite Robinson innan vi begav oss hemåt för L började bli trött.... vilket resulterade i att han somna 3 timmar senare vid 23.30, så hur trött han kan ha varit det är frågan det.... men han är så nöjd och snäll nu förtiden, så det gör inget att han är uppe. Dessutom är har han blivit så duktig och stabil på att sitta, så nu kan han roa sig lite själv också!

Hade träningsvärk efter fredagens löptur igår och idag... så det följde jag upp med att ta en ny tur i morse efter frukosten! Shit pommes va halt det var dock... men samtidigt tur att jag gjorde det då och inte nu på kvällssidan, för nu är det isbana ute...

Jag och Ludvig en liten snabbis till Nås för att köpa lite lotter på julmarknaden idag. Vi kom hem med 10kg potatis, en kudde, en isskrapa och ett nyckelband. Trodde vi skulle få se en skymt av Oscar idag också, men vi var för snabba därifrån, så han hann inte komma... =( Eftermiddagen fortsatte med fika hos M´s föräldrar och sen en promenad så junior äntligen kunde sova en stund.

Sen dess har vi busat en massa!

Idag på förmiddagen fick vi dessutom äntligen upp klädhyllan i hallen och Ludvigs egna lilla krokar. Blev kanoners! Så nu har vi fått lite mer ordning i hallen!

  




Kommentarer
Postat av: Inger

Så fint det blev!



Kram mamma

2009-12-06 @ 20:53:42
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Superfint!!

2009-12-06 @ 22:22:52
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0