Varierande väder.

Sådär, nu står grunden på sin plats! Så lovely! Dock håller M och våra pappor på att lägga i lite betong här och där för att det verkligen ska stå still där det ska... men sen är grunden helt färdig! Så kanske att det börjar snickras till veckan?

Morgonen började rätt kylslagen, men sen kom solen fram och då blev det super hett. Fast däremellan har det även varit moln, och då har det varit kallt... en och annan regn-skvätt har även kommit över oss, men i det stora hela så får vi nog vara glada ändå!

Blev fullt hus här lagomt till lunchen, beståendes av korv med bröd och diverse tillbehör. Kanske att Oscar var gladast över korven, då han bara käkat ananas mest till lunch tidigare... men det mesta tog slut på bordet iaf, så jag tror de flesta blev nöjda och belåtna.

Stort tack till alla inblandade idag för all hjälp.
Ni får spana in kojablirslott så småningom här, så kommer det lite bilder från dagen.

Om man skulle ta och diska bort lite disk från dagen (för att inte fylla maskinen helt...!), och sen kanske försöka dammsuga huset och få bort lite jord och grus och sten då?

Varit ut på en promenad med mamma och svärmor också, så jag hoppas att det kan ta och sätta igång snart... har varit rätt så dött hittills idag faktiskt... =(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0