Torsdag!

Så var det snart slut på veckan igen. Tiden går så fort. Ludvig är snart 9 månader! Shit.

Vaknade till strax före 5 i morse och upptäckte att M inte låg bredvid och att fönsterlampan dessutom lyste... vid kvart i 6 vaknade L, så då lyfte jag över honom till mig. Han ville dock inte riktigt sova då, så vi gick upp en snabbis för att kolla till M... som då låg och sov i soffan! Han hade t o m släckt alla lampor i huset och så.. han hade blivit fast framför curlingen i flera timmar, sen tyckte han inte det var någon ide att gå in och störa oss i vår sömn om han ändå skulle ha klockan på 6 sen för hockeyn.. så han sov i soffan hela natten... jag och L lämnade kvar honom i soffan, sen gick vi in och lumrade om till ca 8. Skönt.

Efter frukost och lite bus, åkte vi till Nås och hälsade på. Att sitta still är inte juniors favoritsyssla just nu, så under de 1½ timme som vi var där så gick vi mest runt och gick över hela huset. Det har blivit Ludvigs favoritsyssla (förutom gåstolen då!), att få gå gå gå... bara man håller i honom händerna så är han jätteduktig. Ska ta och försöka leta på ett par skor som passar åt honom, så kanske han blir ännu stadiagre... (och går snart kanske helt själv... =))

På vägen hem slocknade L, så det var bara att lägga honom i vagnen när vi kom hem. Ska ta tag i skurtrasan  lite tänkte jag, innan det är dags för lunch. Eftermiddagen kommer sedan att bestå av bus bus och åter bus. Sen är det träning som gäller... hoppas innerligt att tån kommer göra lite mindre ont tills dess...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0