Snark.

Hela tjocka släkten, eller åtminstone halva, dvs mamma, pappa, syster, Anton, Oscar och så vi tre, har spenderat delar av kvällen i Ludvika. Så våra magar är mer än mätta och belåtna. L ville dock inte äta den burk bestående av ris och stroganoff som vi tagit med i termosen, utan han smackade i sig ungefär 1½ kycklingspett istället.... O däremot hade önskat sig pizza, så han nöjde sig med att äta 3 mandariner som jag hade med mig och några smörgåsrån, framtill efterrätten kom in, då slukade han en stor "skål" med glass! I övrigt var vi glada och snälla och hade det trevlig!

L var vaken hela vägen hem också, vilket resulterade i att efter lite bus och välling så gick jag och L in för att sova, en halvtimme in i kvällens match. Efter 40 minuter kommer M in och väcker mig, då har nog även jag sovit i 20-25 minuter...... så kan det gå! Så jag tror inte jag ska bli så långvarig uppe ikväll heller. Igår la jag mig vid 22... är friidrott på tv:n efter fotbollen, men skulle tro jag får kasta in handduken innan dess...

I morgon är det match igen. Hemma klockan 16, så innan dess finns det tid att ta tillvara på. Skulle behöva plantera resterande växter som står på trappen i varje fall.. så det vore bra om det kunde sluta att regna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0