En liten ljusning.

Sedan ganska tidigt i livet, så har Molly haft utslag i ansiktet, magont och sovit ganska knackigt. Detta har gjort att vi lite halvt oroat oss för mjölkallergi.... men de senaste dagarna har det varit mycket bättre, så nu har vi i princip slagit från oss att det är allergi. Åtminstone inte nu. Skönt. Dock lär jag fortsätta att inte överkonsumera mjölken själv, i och med att det finns en risk att det kan utveckla sig (M är ju allergisk...).

Altanbygget tog ny fart igår då pappa var här heeeela dagen med M och arbetat. Plus Ludvig så klart. Han älskar att vara ute och arbeta och snickra och hamra och borra! Man blir så glad när man ser honom, när man ser hur han älskar livet. Världens bästa.

Lite pausar blir det emallanåt också, då vi går till bäää och ger dem lite macka. När vi kommer och Ludvig gnuggar hårtmackorna mot varandra, blir det spurt fram till oss för att få smaka. Så söta! L är dessutom inte det minsta rädd, utan han matar dem och de får äta ur hans händer. =)

Nästa vecka ser det ut att bli en liten kortare semestertur!

Kommentarer
Postat av: Emma

vi åker antagligen till stugan över helgen och stannar nån dag nästa vecka om det blir fint väder.. men kanske ett besök när vi allihopa kommit hem igen nästa vecka?kram!

2011-07-21 @ 20:53:32
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Inger

Har hört rykten om att du vann tipspromenaden ...

10 rätt och jag hade 9. Luddis och Oscar vann en trollglass ...kram mamma

2011-07-21 @ 23:27:18
URL: http://www.snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0