Mina ögonstenar.Här rullar livet på. Vi äter emellan åt, vi sover emellanåt och vi försöker busa så mycket vi bara kan. Lilla röda traktor filmerna har gått varma den senaste veckan, då vädret har varit rätt kasst. I princip regn vareviga dag. När tusan ska sommaren och värmen komma till oss?

Midsommartraditionen med grillning vid Dammsjön bröts i år av oss. L har varit lite halvkrasslig några dagar med varande ögon och ett omvänt humör, men främsta anledningen till att vi stannade hemma var att jag orkade inte. Natten till midsommarafton sov jag några fjuttiga timmar totalt.... lillfröken har än så länge vänt på dygnet... sover om dagarna och sen är hon vaken på nätterna. Läggdärtill att storebror då och då får sina nattskräcksattacker och är vaken allt mellan 5 minuter och 2 timmar vissa nätter.... halleluja. Det lilla positiva med nattskräcken är att han själv inte kommer ihåg något av det när han vaknar.

I natt har storebror sovit borta för första gången. Det firade lillasyster med att vara vaken mellan 03.30-07.30.... men som sagt. Lillskruttan är bara 10 dagar gammal, så det är inte så lätt. Förhoppningsvis lär hon sig dygnsrutinerna med tiden här... hon är ju än så länge bara en liten skrutt.

Storebror är fortfarande lika omtänksam och omhändertagande av lillasyster. Ingen fight och avundsjuka än. Han kommer och klappar och pussar och tittar till henne ständigt. Ligger hon i vagnen, så när han går förbi henne stannar han upp, kollar ner i vagnen och säger "hej momme". Sötis!

Imorgon är det dags för BVC besök igen. Dags för viktkoll nr 2 sedan hemkomsten, samt att jag ska få hjälp att ta ur stygnen. När vi var dit i veckan och vägde, så hade Molly gått upp 130 gram! Det trots att hon mest spytt upp allt hon ätit... hoppas det hållt i sig i morgon också!

Bara M klippt klart gräset, så ska vi bege oss mot Nås... få lite lunch av mamma och hämta hem storebror igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0