Dystert väder

Vart sjutton tog sommaren, solen och det fina vädret vägen? Det senaste tiden har det mer känts som höst. Det här helgen har ju inte annat än varit grå, trist, blåsig, kall och risk för regn mest hela tiden.

Igår gick M och L ut en sväng för att skruva ihop ett bord-med-bänkar som vi köpt till L, medan jag pulade lite inne och fixade. M var inge sugen på att börja snickra och såga då regnet mer eller mindre hängde över oss.. så vi packade istället in oss i bilen och åkte till Ludvika.... gräsfrö, skruv och en bäddmadrass stod på inköpslistan. Vad vi däremot inte visste förrän vi tänkte parkera i stan och gå och äta någonstans, var att det var marknad..... mycket folk och dåligt med parkering.... men men, vi blev av med bilen, fick mat i magarna och tog även ett varv runt marknadsstånden.

Mellanlandade hemma för att dels packa ur det vi köpt, men även för att byta bil..... under turen så hände något med passe som gör att det låter som vi åker helikopter....... och sen begav vi oss till Nås för att L skulle få bada i ett stort riktigt badkar. Ingen hemma när vi kom, så vi tog en glass på cafét innan vi åkte tillbaka.. fortfarande ingen hemma... men vi gick in och började leka ändå. =) Efter timmars lek, god mat och en nybadad som åkte vi så hem igen för att se på fotbollsfinalen. Men det "bästa" av allt under resan hem var att junior somnade i bilen....

Den senaste veckan har junior varken velat lägga sig eller sovit speciellt länge. Han har hållt sig vaken till mellan 22-22.40 tiden typ hela veckan... lägg därtill att han gråtit skrikit och haft sig innan han tillslut blundat igen... i fredags gick det t o m så långt att vi efter 1½ timmer gråt slängde honom i bilen och tog en skogstur, då somnade han på stört... klockan hade då passerat 22.40.... då kan man ju även tycka att han skulle sovit längre på morgnarna... men icke. Han har vaknat mellan 6.15-6.45 heeeela veckan. T o m igår skulle han upp halv 7 efter 8 timmars sömn... jag menar, vilken mer liten unge klarar sig på 8 timmars sömn??? Därför kändes det så bra när han igår somnade i bilen hem redan vid 20.30.... vi kunde sedan bära in honom och lägga honom i sängen och han fortsatte sova, visserligen med fleecejackan på, men den krånglade vi av när han sovit en stund, och pyssen den sätts på redan vid mormor och morfar efter baden. =) Vi kunde ju inte riktigt vara säkra på att han skulle sova speciellt länge och att det var för natten.... men i morse gick han inte upp förrän halv 8! Han sov nu i 11 timmar!!! Tack snälla junior! Idag tror jag dock inte att vi ska göra så allvarliga försök med någon middagslur... idag får vi försöka hålla honom vaken hela dagen....

I övrigt är det nu inte långt kvar förrän minijunior kommer till oss. Mindre än 3 veckor till det planerade datumet.... jag räknar inte med att något skall hända innan dess, men helt säker kan man ju inte vara....så egentligen är det kanske dags att börja förbereda oss för lite saker... ingenting är framplockat... ingenting. Har visserligen fått kartongen med de minstakläderna av syster som Alice redan växt ur... men det är i kartongen som de ligger ännu.... man kanske skulle ta ett ryck och lägga det i lådan åtminstone?

Det återstår nu också endast 2 dagar kvar att arbeta.

onsdag är det nymånad igen vilket denna gång innebär är LUDVIGS FÖDELSEDAG! så i veckan blir det kalasande och massa paketöppnande!

Kommentarer
Postat av: Emma

Vi skrattade gott när vi slängde dem! :)



Allt är bara bra, åker iväg på klassresa om en timme cirkus! :) Hoppas allt är bra med er!



kram!

2011-05-30 @ 07:17:25
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0