Nummer tre.

Idag började tisdagen vid halv sju, medan att Molly låg och skrattade. Bra start på dagen! Storebror vaknade till liv strax före sju... så här var vi uppe före tuppen. =) Tredje hela natten på raken nu...... man ska aldrig ta något för givet, men just för tillfället så känns det braaaa!

Vi tog oss till dagis utan någon direkt protest. Lät bli att nämna ordet dagis förrän det var dags att klä på sig... jag och lillasyster stannade med honom 10-15 minuter, sen kunde vi åka hemåt igen. Hade en kort förhoppning om att hinna med något här hemma, men där fick jag... medan Molly sov i vagnen i knappa halvtimmen, så hann jag nästan stryka halva strykhögen... tyckte inte att hon sovit klart efter den lilla tiden, så jag klädde på oss och begav oss ut på promenad... en promenad som Molly höll sig vaken hela vägen...

När det så klart började närma sig hämtning av storebror, så blev lillasyster mycket trött..... det slår aldrig fel.. har inte riktigt fått in den rätta tajmingen med de två juvelerna ännu. =) Efter att ha hämtat en mycket glad och nöjd storebror, tog vi en promenad till fåren så M skulle kunna få sova.... när vi närmade oss hemma igen så slog hon igen sina blå.... och höll dem sedan stängda i tre timmar! Jag och Ludvig hann under tiden klippa delar av gräsmattan, sparka lite fotboll, bygga hus och kakor i sandlådan, samt leka i hans rum. Så om jag får utvärdera dagen, så har den varit väldigt lyckad. Jag kunde ge Ludvig några timmar "ensamlek med mamma".

Det var sedan en trött liten kille som vid 19-tiden hade en period av bus-trötthet, dvs så fort han är trött, så blir det såååå mycket bus och tok.... men det stod inte på förrän hans två små blå slagit igen på kudden. Halv 8 var det tack och godnatt. Att sluta med middagssömnen var helt klart ett bra alternativ.


Kommentarer
Postat av: Emma

Skoj att du skriver lite igen!! :) önskar vi bodde närmare varandra ! Kram

2011-09-28 @ 16:23:11
URL: http://lifesemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0