Heja Sverige!

Så är man hemkommen från en kall och lite regnig match. Lagomt till matchstart blev det kolsvart, lite åska och en del regn. Tur man satt på läktaren med tak! Var rätt mycket folk, strax under 1000 personer, så den ena läktaren var "knök-full". Fick sällskap av Bengan, Nykan och även Karis pojkvän med bror.

Efter 18 minuter fick vi lite panik... Karin blev nermäjad med en armbåge i ryggen, så hon låg och tuggade gräs ett tag, men repade sig och kom igen. Sen spelade hon stabilt matchen igenom. Hon gjorde avsolut inte bort sig, men de hade fullt upp i försvarslinjen. Sen hade ena ytterbacken kanske ingen lyckodag direkt... vilket även ledde till ett byte i halvtid... Karin var även några få cm från att bli målskytt också! En direkt volley på en  frispark smet precis över....fatta om hon även hade gjort mål i premiären! Efter matchen blev hon intervjuad och lite så av tidningar och så, så jag skulle tro morgondagens FK och DD innehåller en del om henne. =) Matchen i övrigt slutade 2-1 till Sverige. De tog ledningen redan i 4 minuten, men Finskorna kvitterade relativt snabbt. Sen dröjde det till 61 minuten innan de kunde avgöra. Var väl ingen sådär vidare match direkt, mycket slarv och så. M sa t o m vid något tillfälle att han tyckte det var roligare att se på oss än på dem..... där ser man. Så han bangar nog att följa med på lördag.

Blev lite små shopping också innan matchen. Var på Coop Bygg och Rusta och hitta lite små grejer. Var på jakt efter en tratt, men det sket sig.