...och solen har hållt sig uppe!

Dagen har varit solig och skön! Inte en regndroppe har jag sett. Helt ofattbart. Sjukt ju. Å på semestern och allt. Dessutom väntas det ännu bättre väder de kommande dagarna!

Gick ut på förmiddagen, tog fram gräsklipparen, fyllde på bensin, SEN kom vi på att eftersom dagen inte blev som vi tänkt, så åker vi till Blge idag istället för att ta det img... med hopp om att kunna ta tillvara på morgondagens sol lite bättre. Så sagt och gjort drog vi till Stan. In på kupan en sväng och leta gummistövlar, M hitta ett par tillslut, efter att vi fått fråga om de hade någon mer 43:a. Vi hittade en vänster stövel, men högerdojan i rätt storlek fanns bara inte! Men som tur var fanns det ett nytt par på lagret! Men inga för mig. Fanns inga som dög. In på Jula och handlade lite smått och gått, sen vidare till Granngården med hopp om stövlar till mig. Men icke. Stan nästa för lite lunch. Valde thaibuffé. Super gott, men ack så starkt.... vidare mot Maxi för inhandling av lite mat.... och ett par stövlar till mig! Man kan alltid lita på Ica Maxi. De har allt! Hittade ett par Emma stövlar, för endast 199 kr. Perfekt!

Bara hem sen och packa upp, byta om till träningskläder och sen iväg igen. Träningen var hård och dryg, men ack så kul. Gick bra på spelet också. Undviker fortfarande att skjuta med vänstern, men det känns bra. Kände ingenting i låret idag heller, förrän lite efteråt. Skönt. Hem och fram med gräsklipparen och skala av mattan här hemma. Så man skulle kunna säga jag har kört dubbla pass idag. Spelade in friidotten, så det sitter vi och ser på nu. =)

Träningsmatch på lördag är det tänkt. Om vi får ihop lag, det ser lite tunnt ut just på lördag, med lite spelare som är bortresta, jobbande och för tillfället ur spel..... så vi får väl se hur det går. Finns väl en risk eller chans, vet inte vad jag ska kalla det, att jag kan hamna som mittback....

Img ska M med sina föräldrar, mormor och fam Erkers till Leksand och Hildasholm. Själv är jag inte så värst intresserad av det, så jag bangar, stannar hemma och gör en tårta till kvällen i stället. =) Img är det Emma-dagen. Då skall det ätas jordgubbstårta.... men eftersom jag tycker mer om hallon, så gör jag en hallontårta. =) Måste bara hem till mamma och få lite egen plockade hallon. =) Sen väntar det grillparty vid Dammsjön. Svärmor skall bjuda min familj på mat inklusive oss, sen är fam Forslund boendes vid Dammsjön också så de åker med på ett bananskal. Kan bli trevligt. Hoppas myggen håller sig lugn bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0