och avancerade uppåt i tabellen, nu på rätt sida om strecket.
Så det är bäst att passa på att njuta så länge det varar.
Nästa 3 kommande matcher är i tur och ordning Ornäs, Kvarnsveden och sen Gustafs (dock ett uppehåll innan denna match....). och läser ni tabellen, så ser toppen ut osm följer 1. Gustafs 2. Ornäs 3. Kvarnsveden.
Halleluja! Kommer bli tufft att få med sig några pinnar ur de matcherna, men vi ska ge dem en match iaf. De ska inte ha vunnit innan matcherna är spelade. Vi har inget att förlora, bara allt att vinna. Så kanske kan vi överraska och störa något av lagen.

Matchen slutade 2-1 till oss, efter en 2-0 ledning i halvlek. Kumla hade inte mycket, slog mest långt, medan vi försökte spela så gott värmen förmådde. Dessvärre fick de en straff i 85 minuten, annars hade vi kunnat få hålla nollen. men men, sånt är livet. Segern var iaf aldrig hotad. Personligen så gick det seeegt idag. Eller inte segt, gick lättare att springa och tänka idag jämfört med sist iaf... men jag fick inte med mig bollen, finterna gick inte hem... det  var inte min dag. Inte idag heller. Bryt ihop och kom igen Emma, på fredag är det säsongens viktigaste match, och då jävlar.