En liten olycka.

Är trött i ögat. Ska skynda mig knåpa ihop lite här, sen ska jag lägga mig ner och blunda. Tro det eller ej, men jag lyckades hålla mig vaken under hela Wallander igår! Så det var nytt rekord för mig i att vara vaken.

Dagen idag började åt skogen. Öppnade badrumsskåpet, ut flyger en nagellacksflaska, som via tvättställsbänken crashar i golvet..... smack.... skål och grattis. Flaskan gick sönder, allt (dvs så gott som full) innehåll hamna på golvet.... bara att dra fram papper och försöka få bort pölarna så fort som möjligt... sen fram med något skurmedel... men ni vet väl vad som krävs för att få bort nagellack? Så M fick ta en extra skrubbning vid hemkomst.. Som tur är så har jag inga färgade nagellack, utan detta var en genomskinlig stärkelse... hade det varit färg, så hade inte jag suttit här nu. Då hade jag varit dödens död. För det hade inneburit att vi typ fått gjort om badrummet....

Varit till stan för att försöka inhandla några klappar. Några blev det, men samtidigt blev det en nit. Trodde Barnens Hus hade öppet till 19, men icke... 18 stängde de portarna, och vi som valde att ta en sväng på kupan först.... men säg mig, vem i hela fridens namn hinner på Barnens Hus före kl 18 en vardag om man inte bor i stan?

Så har tanten lyckats få till ritningarna också. Änligen! Så nu är det bara att påbörja nästa steg.
svärfar har fått uppdraget att ringa och höra om priset för en grund, med hopp om kunna få ett lite bättre pris...
och min paps, ska vi nog ta hjälp av snarast möjligt att fylla i bygglovs-ansökan, så vi får in den innan nyår.. med hopp att vi kommer tillhära årets taxa för bygg-avgift och inte nästa.. men det vet vu väl hur det blir med det.

Nähä, nu får det vara bra för idag.
Nu börjar ögonen klibba ihop.


Kommentarer
Postat av: Syster..

Så går det när man har kakel!

2008-11-24 @ 22:21:02
Postat av: tet

du behöver inte ha de i kylskåpet heller =)

2008-11-25 @ 20:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0