Frisk luft.

Efter att jag kom hem från jobbet, tog jag lite mellanmål och kollade posten. Sen begav jag mig ut på en promenad i min ensamhet. Annars skulle den inte bli av idag, eftersom M spelar innebandy med jobbet i Falun och kanske är hemma strax före 19... då ska vi äta något och sen börjar kvällens tv program. Men se så, nu är jag färdig promenerad och klar för idag.

Såg förresten på charterfeber igår som jag hade inspelat. Såg ni inte på det förra veckan, så är mitt tips att ni ser det ikväll klockan 20 på tv 3. Vilka j*a dårar.. haha.. vilka stjärnor. Vilka norrmän. Jag lovar att ni får skratta i massor, men även skämmas för deras skull...

Tror jag har glömt berätta att jag kommer att agera pilottestare i början av nästa år. Min arbetsgivare skall lansera en ny Internettjänst, eller förbättra och säkerställa den befintlga ytterligare... hur den kommer att utvecklas och fungera, är än så länge oklart, men vad vi vet, så skall en anställd på varje kontor, agera pilottestare med start i mitten på januari, för att testa hur den nya verisionen verkar, ur kundsynhet. Och det är så klart me på vårt kontor. Intressant. Spännande. Men samtidigt lite läskigt, för tänk om det blir sämre än vad det är idag? För jag tycker det är enkelt och smidigt som det är idag.. men om förändringen leder till att det blir ännu mer säkert, så är jag helt klart på. Hur länge denna testing kommer att vara av oss utvalda, det vet jag inte. men jag skulle tro att framemot våren/sommaren, så kommer alla kunder också få tillgång till det nya. Om det vill sig väl alltså.



Kommentarer
Postat av: Carro

Visst, visst! Du får gärna arrangera något om du vill =)

2008-11-26 @ 19:56:52
Postat av: Anonym

Jag tar en kalender om du vill.

2008-11-26 @ 22:05:40
Postat av: Inger

Grattis till 1000 besökare!



Mamma

2008-11-27 @ 18:03:55
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0