We did it!

Yes Yes Yes, We did it! Vi slog Ornäs med 1-0. Fatta vi vann! Så himla coolt och skoj! Gjorde dessutom mål efter en kvart, sen var det bara att bevaka. Som vi kämpade allihopa hela matchen och verkligen slet hårt. Segern var aldrig riktigt hotad, de blev aldrig riktigt farliga. Så nice! Dock var nog matchen rätt målchansfattig, men det gör detsamma när vi vann! Spelade forward i 1:a, sen i 2:a gick vi över till 4-5-1 och jag fick ta steget tillbaka som innermitt... och kommer då inte fullt lika mycket med framåt i spelet tyvärr... sista 10 fick jag ta ett kliv ännu längre ner för att säkra upp lite när ena mittbacken fick lite krampkänningar..... Dessvärre hade vi inte de andra resultaten med oss. Rävåsen lyckades få med sig 3 poäng... annars hade vi säkrat kontraktet idag... men som det är nu, så har vi fortfarande 2 poängs försprång...

På vår vildsvins safari så fick vi napp direkt! Var en jätte gris ute på vägen när vi kom, och när vi skulle till och åka såg vi även den andra... coolt. Men hur kan just de där vara så tama liksom? Det är ju skit läskiga djur egentligen. Jag trodde dessutom att de var mindre än vad de är... det var ju bauta grisar ju! Lägger ut lite bilder img..

Fick tråkigt på kvällskvisten också, så vi tog en lite biltur runt kommunen. I Mfjd och snurrade lite, letade efter vart min chef bor bl a... och eftersom det var en liten återvändsgränd där och man inte kunde köra runt, så vågade vi inte ritkigt åka ända fram ifall de skulle så bilen... haha.. så vi tog en lite promenad längs området.. =)

Har sett på lite tv så nu är ögonen trötta, läggdags snart.

/ Emma---> nöjd med dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0