9 veckor

Idag är det 9 veckor sedan Ludvig kom till oss. Känns som han varit med oss hela livet, våran lilla skruttis. Igår kväll befarade jag att det skulle bli en hemsk natt vad det gäller antal sovtimmar, då grabben behagade ta kvällen redan vid klockan 20..... men han överraskar igen och sover ända till klockan 4! Förstår ni, Ludvig sover mellan 20-04, åtta långa timmar! Han är magisk. Älskade lilla Ludvig.

Vi har sedan varit vakna sen klockan 7... så för en timme sedan slocknade han utan några problem i vagnen. Ska ta och passa på att få lite gjort jag med. Tänkte rödmåla lite, men då det är tänkt att mitt nästa stycke på huset är på solsidan, så skjuter jag upp det ett tag. Tja, nu är det kanske inte så mycket till sol, men den kommer då och då iaf en kort sekund och faluröd-färg skall helst inte målas-torka i solsken då den torkar lite för snabbt.. så jag får nog invänta regnet... Ska istället ta itu med ihop plockandet här inne. Som jag nämnt tidigare så har jag ju några rum att tömma... men först måste jag nog rensa upp lite i förvaringsrummet i källaren, så jag har någonstans att klämma in allt under tiden som flytta-runt-tiden infinner sig... Dessutom så fick jag hem två kartonger med kläder i strl 68-86 av syster i lördags, vilka fortfarande står i hallen. Dessa skulle jag behöva ta och gå i genom och plocka fram 68 åtminstone.. så kanske skulle börja med källaren, sen kläderna och sen plocket.

Ringde kyrkan på förmiddagen här också för att planera in ett kommande dop. Det sket sig dock med dagen jag hade tänkt, så vi lär tänka om lite... attans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0