Skåprensning!

Gårdagseftermiddagen och kvällen spenderades i Nås tillsammans med hela familjen E. Var tjo och stim och bus och skrik vart om varandra. Näst intill kaos ibland kanske med saker överallt och en Oscar som ville visa sig på styva linan, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. =) Huvudsaken vi har trevligt och det har vi alltid. =)

Kom inte i säng förrän vid halv 12 igår, eftersom vi fick lov se ett inspelat program först. Spelade in det i måndags när det gick, men av någon anledning så strular våran hårddisk när vi spelar in på kanal 3 och den inte är avslagen när inspelningen börjar. Alltså du kan inte spela in på 3:an och samtidigt se på en annan kanal via den, då låser sig inspelningen. Detta är ett mysterium, för det är bara trean som strular med detta. Så vi fick spela in reprisen igår som gick. Teknikens under.

Har börjat dagen med skåprensning. Om inte vårt köp varit ett allmänt kaos innan, så är det åtminstone det just nu. Har dragit ut allt ur skafferiet, för att försöka få lite ordning i skåpet igen och kanske kunna slänga en del gammalt. Fast det visade sig bara vara två saker jag kunde kasta. Ett gammalt såspaket och sådana där rispuffar man gör julgodis av. Inte illa faktiskt.

 

Hmm... syns det att jag gillar ananas?

Kommentarer
Postat av: Emma

Absolut! Vi kan i stort sett hela sep/okt. men kanske första helgen i okt? 3-4 ?kram

2009-08-30 @ 15:29:40
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0