Soliga onsdag!

Sovmorgon två dagar i rad! Ludvig är fantastisk! Vi gick upp vid klockan 10 idag, efter att återigen sovit till klockan 6 första gången. =) Vi möts av ljvuligt sommarväder. We like! Så på eftermiddagen/kvällen blir det aboslut grillning och mys vid stugan.

Igår satte vi in en annons på blocket om våra gamla tegelpannor. Det tog inte lång stund förrän det ringde på dem, så i eftermiddag kommer det en från Bäsna och ska köpa rubbet. Dessutom la vi in en gammal dörr för någon vecka sedan, som stått i förrådet och skräpat och tagit upp onödigt mycket plats + att den vägde ton.. den försvann typ direkt den med! Sa jag rensa i röran?

I detta fantastiska väder så kan vi inte riktigt måla, men samtidigt så har man ingen lust till det heller + att man ska passa på att njuta av solen när den väl är framme. Att fortsätta rensningen inne känns också sådär kul, men samtidigt mer nödvändigt. Först av allt, så tror jag då att det får bli en promenad till elaffären, dels för att höra när elektrikerna behagar komma och göra klart (vore ju toppen om de kom medan M fortfarande hade semester....) + att kolsyretuben till soda streamern tog slut igår igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0