Granen står så grön och grann i stugan



En ny kall morgon är här. Vi har varit vakna sen ca halv 8, så nu har L precis krypit ner under täcket igen. Eftersom det inte finns så mycket att göra, eller jo det gör det bara man vill och orkar, men jag tänkte krypa ner bredvid min myspys och blunda lite till jag med.

Min chef ringde nyss och kollade läget med oss. Frågade om vi hade någon lust att ta oss ut i kylan idag, för då fick vi komma och äta smörgåstårta och få julklapp efter stängning. Dessvärre, så har jag inte bilen med Ludvigs bilstol hemma, så vi fick tacka nej. Julklappen ligger ju dock kvar tills vi kommer någon annan dag. =)

Igår blev det också "klart" att jag ska hoppa in och jobba 3 dagar i januari. Inte på mitt kontor, utan ett grannkontor, men i varje fall. Detta gör att M´s julledighet förlängs med tre dagar! Hoppas bara att det kommer fungera och att grabbarna kan busa utan mig. Behöver ju dock bara finnas på plats under öppettiderna, dvs 10-15 så det borde funka... kruxet är också dock, att jag har träning 2 av dessa kvällar sen... men de får i värsta fall hänga med mig dit.. det löser sig ska vi se, det är ett tag dit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0