Jag bor på landet.

Idag fick jag återigen ett bevis på att jag bor på landet.
Var till vår livsmedelsbutik här i byn för att lämna in/skicka 2 st paket med lite kläder till snälla köpare.
Problemet, eller vad vi ska kalla det, var att de hade aldrig gjort det tidigare! Mottagit paket hade de gjort för att ge ut till rätt mottagare, men inte tvärt om... så vi fick göra så gott vi kunde tillsammans och det tog sin lilla tid, men nu är paketen på väg bort från mig iaf..... någongång ska väl alltid vara den första. =)

Tog en tur till Nås för att få en skymt av pysen vid mamma och pappa, bara det att pysen var inte där! Tjiii fick vi. Fast vi skulle ändå lämna min bil till pappa, som ska fixa och trixa och dona med den under helgen... börjar närma sig besiktningsdags igen för pärlan, och det finns lite små detaljer som måste spännas åt och lite så.. rikta om extra ljusen... bästaste pappa fixar allt! Hungriga som tusan blev vi inte så långvariga, vilket heller inte var meningen, På spåret final vid 20 ändå ju. Får ta en längre visit på söndag... eller ja, det får bli till mamma och pappa det, för pysen med familj ska till Säfsen och åka slalom...

Morgondagen har heller ingen tid över. Massa sport sport sport på tv:n + sovmorgon först och främst förstås, SEN är det ju melodifestivalen live som gäller! Det ni.

Lagt ut en annons på blocket med lite jeans också.. så bara att hålla tummarna igen.

Tack och godnatt för idag!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag ska se Björborevyn live och det slår allt ;)

2009-02-21 @ 12:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0