Söndag 1 februari.

Jaha, så var det inte mycket kvar av denna dag. Spenderade förmiddagen i soffan framför massa skidor som alltid på helgen... sen fixade vi lite lunch bestående av köttfärssås och makaroner. Efter det var det hög tid att åter igen dra sig mot Blge, där jag nu spenderat eftermiddagen och kvällen med att kolla på fotbollslir. Dessvärre åkte vi ut i semin, men vi var kvar och såg  på både dam och herrfinalen. Bengans KIK tog hem det som väntat.
 
Om ett rykte kommer från en dunder säker källa, kan man då säga att det är helt sant det som sägs, utan att "det"  egentligen är helt offentliggjort?
Hur som helst så är det jag pratar om här ovanför såååå himla cooolt. Det kunde man inte tro för bara ett litet tag sedan, men så här idag hur klockrent val som helst. Så det är dags för järngänget att besöka huvudstaden inom en snar framtid. Jag berättar senare, bara det är bekräftat och offentliggjort.

Om man skulle ta och bänka sig framför tv:n återigen och se på Beck. De närmaste 8 veckorna kommer jag sitta bänkad denna tid. Äntligen filmer som jag inte sett förrut! Me like.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Inger

Nu blev jag nyfiken.



Kram mamma

2009-02-01 @ 22:00:35
Postat av: Anonym

Offentligt inom Järngänget såklart! =)

2009-02-02 @ 15:42:49
URL: http://mittlivsombengan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0