Me, myself and I.

Sitter i soffan och ser på siljans derbyt på tv.  Spännande match säkert, som nog inte hade varit helt fel att sett på plats, men denna gång passade det inte riktigt. För M åkte nyss med sina föräldrar och mormor på revy, själv banga jag för andra eller tredje året i rad.... jag är så trög, så jag fattar ändå inte skämten. Då gör jag större nytta här hemma.

Hoppsan. Mora tar ledningen med 1-0. Det är nog bra för matchen det.

Ska inte göra så mycket mer ikväll heller, ligga här och ha det bra. Relaxa, se på tv och kanske äta en och annan godis. Med andra ord, en väldigt behaglig fredagkväll. Längtar redan tills jag får krypa ner och sooooova, väldigt lääääänge. Ska försöka ta en promenad igen img, innan det bär av på kalas.

De två senaste fredagarna har jag och M sett på Let´s dance. Det är inget program vi har följt tidigare, och heller inget direkt program som man längtar efter, bara det att man fått lov se det nu på alla speciella personer som är med... men ikväll, då tror jag att jag bojkottar det helt. Skulle heller inte förvåna mig om jag somnar i soffan... och typ vaknar när M kommer hem och knackar på dörren om kanske 2-2½ timme...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0