Snart helg?

Den här dagen har varit en riktig slappardag. Eftersom vi var så duktig redan i natt att diska och städa ihop en del, så var det inte så mycket kvar att få lov göras idag. Ta ner och bära ut en dörr i ladan igen, (fick ju lov in med den så pysen kunde sova....), ut med trädgårdsbordet, tvätta dukarna (eftersom M råkade spilla rödvin det första han gjorde igår...) och bära bort lite tomburkar. Men allt detta var ju snabbt fixat.

Så efter det har vi inte gjort så mycket. Sett på skidsprint och tagit en svin kall promenad. Termometern visar ungefär -13´c och det kändes som att det var -30... så någon lång promenad blev det rakt inte...

Det sägs att det är torsdag idag men samtidigt söndag. I morgon är det en vanlig fredag och med andra ord en vanlig jobbardag, sen är det helg igen. Sen finns det ju några lyckostar som är lediga ett par dagar till... men icke jag. Heldag img, helg, halvdag på måndag, en röd tisdag och sen är riktiga vardagen tillbaks igen tror jag... men vi går ju iaf mot våren.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0