Snökaos!

Alltså, det här är heeeelt sjukt hur mycket snö det har kommit, bara under natten, och ÄN singlar det snöflingor stora som tefat ner.... så det här blir inte roligt.

Hann inte mer än ta oss upp, förrän svärfar var här med traktorn för att skotta vår gård, så det var bara att dra på sig alla vinterkläder och ge oss ut för att först skotta fram bilarna och kunna göra undan dem, så traktorn sen kunde ta all snö... hur mycket kan det ha kommit i natt, 1½-2 dm? Det sista vi gjorde innan vi åkte till Nås igår, var också att skotta gården med hjälp av traktorn.... och fortsätter det så här, så lär vi nog be om traktorns stöd ytterligare en gång idag.... fan rent ut sagt. Jag hatar verkligen snö och vinter.

Gårdags eftermiddagen spenderades som sagt i Nås på 1 års kalas. Faster Tet kom, liksom kusinskaran från Järna och vår farmor. Så det var fullt ut. Kusin-Stina har en tendens att kunna underhålla oss alla konstans, finns inte en lugn stund i den kroppen. Inte i munnen heller. Födelsedagsbarnet (som fyller img men ändå...) var inte ett dugg intresserad av att öppna några paket, utan tyckte det var mycket roligare att spela cd-skiva och dansa till... kanske ett smart drag av oss att inte köpa något paket, utan gav honom ett ekonomiskt sparkapital på hans konto istället. =) Blev kvar hela kvällen, då det blev handboll och lite annat tv, så det slutade med en pirra också innan hemfärd.

   
M + Oscar                 Vet vart CD´n är              Klart man ska ha tårtaOch för att visa er lite bilder av söndagen den 25 januari 2009:


    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0