Testpilotande.

Idag när jag loggade in på Internetbanken så hade jag fått ett meddelande om att inom de närmaste 2 veckorna, så kommer jag få ett paket hemskickat till mig med lite grejer, så jag kan börja provköra Handelsbankens nya Internettjänst. Skoj! Inte illa, att man som speciellt utvald, (dvs enda datanörden på vårt kontor) är bland de första att få testa. Så jag vet inte riktigt hur det kommer att gå till och hur lång tid det tar innan alla kunder också kommer att få denna lösning. Målet var att alla under 2009 skulle få lite nya grejer hemskickade iaf. Man byter ut alla succesivt. Vad jag kan förstå, så är det bara själva inloggningen som kommer förändras, dvs man kommer få en kortläsare och någon form av bricka som är personlig och visar att jagÄRjag typ. I övrigt kommer det nog se likadant ut som vanligt. Det kommer bli toppen. Åtminstone ännu säkrare än vad det är idag. Och det är nog det viktigaste. Om jag lyckas övertala svärmor att börja använda sin Internetbank, här i framtiden, då har ni fått ett säkert bevis på att tjänsten är mega säker.

Var hur pigg som helst i morse när klockan ringde, även fast jag inte somna förrän efter midnatt. Dock så har jag blivit tröttare och tröttare ju längre dagen har passerat, och ska jag vara helt ärlig, så skulle jag kunna lägga mig och sova just nu.

Mycket på tv ikväll. Handboll just nu, sen 90210 och Idrottsgalan. Jag vet inte varför, men jag har inga förväntningar eller förhoppningar om kvällens gala, stjärnorna vågar ju inte åka dit med risken att bli sjuka efteråt, så det är ju lite dö-läge, men jag förstår dem absolut! För inte skulle jag chansa och åka dit och eventuellt få ett pris, om jag hade säsongens höjdpunkt, dvs VM runt knuten.... men det senaste jag hört är att Kalla kommer trots allt. Efter idrottsgalan så blir det iaf godnatt.

Eftersom gårdagens lunch och dagens lunch tillika enbart bestod av blodpudding, så lyxar vi på ikväll med hemgjord pizza. På en måndag. Men vad tusan. Så bara M kavlar ut degen, så fixar jag resten. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0