Hemmadag

Idag har det varit en riktig hemmadag. Har bara varit hemma och fått massor gjort, tack vare en snäll Ludvig. Har hunnit med att dammsuga, klistrat i hans bok, bakat, ätit mat, rensat i Ludvigs kläder och sovit middag.

Japp, jag har rensat ur de flesta bodysarna i storlek 56 nu och tagit fram drösvis med 62. Har insett att 62 inte är allt för stort, så då kan vi lika gärna börja använda dem. De sitter dessutom lite slappare och ledigare och pysen kanske inte blir fullt så varm.

Pappa kom på förmiddagen och snickarade i sin ensamhet fram till lunch. Nu på kvällskvisten ringde han och fråga vad vi gjorde, om det blev något bad för oss, eller om han skulle komma och han och M skulle ta ett kvällspass. Eftersom regnet kom när vi var på väg till Nåsen, så blev det att vi grillade här hemma och sen tog vi oss aldrig iväg. Lika bra var ju det, för nu arbetas det ju på bygget istället.

Har tagit en kvällspromenad med pysen nyss så han somnade. Ska se om han är vaken snart igen så vi kan mysa framför tv:n och se på lite friidrott.

Img är det nog arbete på bygget som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0