Sol, vind och vatten

Tänkte ge er lite bilder från dagen, men insåg rätt snabbt att de ser i princip likadana ut som systers och mammas, så jag bespar er dessa och ber er kolla in hos dem istället. =) Bjuder på två andra bilder istället på kusinerna bus.

 

Besöket hos syster och Oscar blev inte så jätte långvarigt, då temperaturen i deras kök översteg 30´c vilket inte var någon hit hos Ludvig. Så efter att ha fått lite pannkakor i våra magar, packade vi in oss i våra bilar, hämtade upp mamma och pappa och så bar det av till sjön. Medan övriga gänget badade, så satt jag och Ludvig inne i svalkan och åt. Det drog ihop sig till både åska och regn som hetta duga... packade in all vår packning i stugan och på altanen, dvs 2 vagnar, en pool, massa påsar, fikakorgen och så bord och stolar att sitta på... medan regnet fullkomligt vräkte ner (regnade till och med in!), så sov grabbarna lite middag och vi andra tog och spelade lite kort. Dock blev jag lite "störd" i spelande då Ludvig vaknade och var hungrig, men vad gjorde det. Vem vann ändå tror ni? =)

När regnet tillslut upphörde var det bara att packa ihop och skynda oss hemåt. Där kom precis en bil fullastad med farmor, faster*2 och 2 kusiner, så vi blev kvar i Nås över en timme till... så det har blivit en hel dag på borta plan idag med, men vad gör väl det. Trevligt har vi haft. Ser framemot när alla får semester och vi kan göra vad vi vill när vi vill.

Fick kallelse till lasarettet idag. Eller Ludvig fick. Vid den första riktiga läkarkontrollen på BB så trodde man att han hade ett litet blåsljud på hjärtat, vilket gjorde att vi fick åka ner på hjärtavdelningen och göra ett ultraljud på. Detta visade dock att det inte var något blåsljud, men däremot någonting vad det nu hette som inte hade "stängt sig". När fostret är i magen så får det ju mat genom navelsträngen, när barnet sedan föds, så skall denna kanal (vad den nu kallades) stängas, vilket den inte hade gjort på Ludvig. Så det är detta vi skall in och kolla. Förmodligen så har den stängts nu, men skulle den inte ha det, så måste man lite enkelt gå in och täppa igen den... hänger ni med? Så klart, så var detta på M´s första arbetsdag efter semestern.... men han är mer än gärna ledig en dag till... haha

Img blir det en dag i Äppelbo. Jag, Ludvid, syster och Oscar drar till faster med kusiner och hälsar på. Det blir trevligt, så nu är det läggdags. M och Ludvig sover redan i soffan....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0