Tredje gången gillt.

Det hände en liten olycka under kalaset... så vi fick bada Ludvig för tredje gången idag.... och handduk nummer 3 för dagen fick slängas på tvätt.... men så kan det gå. Vi får rotation på vårt handduks förråd åtminstone. =)

Efter kalasandet, så åkte vi vidare till Nås för att hälsa på Oscar med familj en sväng. Var ett tag sedan vi såg honom nu.
Busungen!

Ska ta och äta lite kvällsmat och hoppa i duschen innan läggdags... jag vet att klockan är mycket för att äta, och jag kommer att äta mjukt bröd.. men nöden har ingen lag och man hinner inte alltid allt man vill när man har en liten Ludvig. Mat får liksom äta när det hinns med tyvärr... många GI-äter ju också just nu, men inte jag... hur sjutton skulle jag kunna låta bli att äta pasta? Och hur ska jag kunna undvika mjukt bröd? Dock har jag ju kanske heller inte några viktproblem just nu.

Img blir Ludvig 6 veckor.  Det är också deadline för jag får inte bära tungt. Jag kan/får även nu göra sit-ups om jag vill, vilket borde vara detsamma som att jag nu får träna igen ordentligt... så man kanske skulle ta en löptur någon dag.. åtminstone runt kvarteret här för att känna hur det känns, men hur ska jag hinna? 03.30 på morgonen kanske?

Img blir det en sväng till Falun/Blge för att inhandla massa byggmaterial av olika de slag. Dock insåg vi precis att vi inte får med oss allt vi önskar hem, eftersom det väger massvis mer än vad vi får dra.... så det ser ut att få lov bli en vända till någon dag...

Björnparken på tisdag eller onsdag som det ser ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0