Håller tummarna!

Jag håller tummarna för att uppehållsvädret kan hålla i sig hela dagen, men jag är inte så övertygad.

Gårdagens midsommarfirande vid Dammsjön var trevligt. Tror vi grillade mat åt hela byn... men mätta och belåtna blev vi hela bunten! Ludvig var hur snäll som helst. Sov först ute i vagnen någon timme, och sen gick han från famn till famn resterande timmar, sa inte allt för mycket... förrän vi skulle hem... men så fort vi kommer i bilen blir vi tysta. Konstigt.

Hemma runt 23-tiden tror jag, så då såg vi på 2:a halvlek av fotbollen vi spelat in medan Ludvig åt. Sen somnade han och jag vid 00.30 snåret och vaknade inte förrän närmare 4! Tror inte vi var uppe en hel timme då heller, utan vi somnade om båda två relativt snabbt, sen sov vi fram till 7... lite käk och sen sov han på min mage i 1½ timme innan det var färdigt för att stiga upp för dagen.

Har tagit en promenad i solskenet.... tja, det var iaf lite sol när jag började gå... och promenaderna nu förtiden blir "rätt" långa, eftersom de har stängt av en bro här under några veckor, så man måste liksom ta en rejäl omväg för att ta sig någonstans.. helt sjukt... kanske 1 km extra... enkel väg... ? Så nu ligger pysrackar´n ute i vagnen och sover, vilket jag hoppas han gör någon timme till. Grabbarna är ute och arbetar. Det vitmålas medan vädret tillåter och resterande tegel skall läggas på. Jag har skyndat mig att dammsuga av golven, ser verkligen för j*ligt ut mest hela tiden här, men det är kanske inte så konstigt eftersom man bor i en arbetsplats heller?

Ska nog ta och fixa lite käk till grabbarna om en stund så de orkar med att slita någon timme till.

Vad som händer till kvällen det har jag ingen aning om, kanske en tur till Nås?


Förresten, jag vägde mig igår igen... ALLA gravid-kilon är borta. Tre veckor tog det. Jag är förvånad. Dock så är ju en hel del av alla dessa kilon muskler också som försvunnit.. så dessa lär jag ju försöka träna tillbaka... men hur som helst så är jag nöjd att jag är tillbaks i matchvikt igen.

Kommentarer
Postat av: Inger

Emma, du är fantastisk! Tänkte grilla i kväll, vill ni ha?

2009-06-20 @ 14:11:54
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0