Regn och rusk

Idag har jag och L haft en riktig mysardag. Helt perfekt med tanke på att det varit rätt grått och trist i stort sätt hela dagen, även fast det mesta regnen har fallit nu under kvällen... ja, det faller fortfarande.

I natt lyckades vi somna på direkten, men det efter att jag och L inte kommit i säng förrän vid 01, då herrn äntligen vaknade till och ville äta... men sen sov vi ända fram till klockan 5! Var då uppe i 1½ timme ungefär innan vi slockande båda två och sov till kvart i 9, då M åkte till jobbet. Då klev vi också upp, käkade lite mer, sen slockna vi båda två i soffan till halv 11.

Vid lunchtid kom brorsan hit med kranbilen och hjälpte snickarna att lyfta upp takstolarna till taket, så då gick jag och tjabo ut i vagnen och kollade och tog lite kort. Sen lyckades jag få L att slockna i sin säng, så jag äntligen kunde få lite mat i magen själv också. =)

På eftermiddagen fick vi besök av BVC-sköterskan... 20 min innan utsatt tid dök hon upp, så M hann inte riktigt hem tills hon kom... besöket gick bra och L var så snäll och duktig. Han vägde idag 4640g, så han äter och växer som han ska. 300 g på en vecka (vägde 4350g när vi lämnade BB)! Känns bra.

Nu ska hela familjen ta och ta en biltur i regnet. Har tröttnat lite på att sitta inne i det här gråa vädret och uggla. Visserligen börjar fotbollen redan vid 19, dvs väldigt snart, men den kan man alltid spela in och se på i efterhand. M kommer vara hemma med oss nu till 22 juni eller vad det blir... så han behöver inte heller upp så tidigt på morgonen.

Img lär vi dock ta oss upp och vara klara så jag kan ta ur stygnen vid 10.30...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0