Vi rinner bort...

Nog kom solen tillslut allt. Så fruktansvärt varmt och hett det har varit på eftermiddagen/kvällen. Totalt vindstilla. Egentligen ska man inte klaga, men är man inte van värmen så blir det lätt ett problem. Det finns liksom inga mellanlägen, antingen är det svin kallt eller så är det stek hett. Denna värme har också lett till att vi har fått en bastu i vårt hus som alltid när det blir sommar.... vad sägs om +27´c inomhus??? Hett eller hett så säg... stackars lilla pysrackar´n, hur tusan ska vi kunna sova i natt?

M har iaf dragit upp AC:n från källaren och gjort en liten provisorisk grej med den, så det blåser iaf lite frisk luft... men det innebär också att det är ännu trängre inne i vår koja... det är tur de där 37 kvadraten extra inte dröjer allt för länge nu.. shit pommes frites liksom.

Img är det BVC besök igen för att väga och mäta Ludvig. Spännande att se om han fortsätter sin viktuppgång, det känns som så iaf...

Om man skulle ta och borsta tänderna och göra sig klar då, för att sen invänta att L ska äta lite och så ska vi krypa ner tillsammans i min säng och försöka sova någon timme... men jag tror vi skippar bodyn och täcket ikväll... att ha ett duntäcke idag, var kanske ingen höjdare, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0