Update.

Gårdagskvällen spenderades i Äppelbo his kusinligan. Alltid lika trevligt. Sally går för fullt och är hur söt som helst. (kanske dags för pysen att hänga på snart? Han är ju ändå 2½ månad äldre..). Selma och M busade som bara den i garderoben, medan vi andra gick genom lite barnkläder som faster mer än gärna ville bli av med... vilket slutade med att vi hade en heeeeel trunk med oss hem med diverse kläder i blandade storlekar, det mesta i rosa och rött så om Liten visar sig vara en tjej, så behöver vi inte köpa kläder de näramaste 10 åren typ..... om Liten inte är en tjej, så får vi lägga det på hög till framtiden. Hjälpte faster med lite bloggande, och jag tror vi fick till det skapligt till slut iaf. Spana in själva Fasters-blogg. Blev sent innan vi var hemma, så det var inga problem att somna på stört.

Sovmorgon i morse. Sen bara upp och äta en rejäl frukost och iväg och kolla på lite fotboll. Resultatmässigt slutade det som det alltid gör mot Gustafs, förlust med rätt stora siffror, idag 0-6.... men det var inte allt för illa. Första gången på fullstor plan och många nya spelare, så det var ett bra träningspass iaf. =)

På eftermiddagskvällen nu så var vi till Storänget en sväng och överlämnade en försenad födelsedagspresent, så där blev det också lite bus... innan vi åkte därifrån med ännu mer barngrejer..... (lägg därtill kartongen vi fått låna av syrran....)
och vårt störtsta problem just nu är som ni kanske kan förstå i två rum och kök, vart tusan ska vi förvara allt??? Den där utbyggnaden skulle behöva sitta på plats nu.... men skulle tro att de kommande 2½ månaderna går skapligt fort ändå...

Dags att se på 5:ans nya satsning... ser helt livsfarligt ut att genomföra, men säkert hur kul som helst att titta på... sen är det Beck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0