Värdelöst väder.

Nog för att det sägs att det skall bli strålande solsken och varmt nu under helgen, men dagens väder var ju rätt boring. Har ju mer eller mindre öst ner regn sen man slog upp sina blå. Varit ut och hämtat posten, och blev på de 100m rätt så blöt. Visserligen tog jag på mig ett par tofflor, men även M´s regnjacka. Så något promenadväder var det inte att tala om heller.. får nog bli efter 23 ikväll som vanligt.

Har iaf sett på Mamma Mia nu, så nu kan jag även dra ett streck över den filmen. Helt okej film som säkerligen kan ses flera ggr om. Funderar på att ta en liten siesta innan M kommer hem.

Städa vill jag inte göra. Dammsuger gör jag ändå varje dag, så det räknas inte in. Fattar inte hur vårt hus kan dra åt sig så mycket damm...
Putsa fönster gjorde jag för någon månad sedan och är heller ingen idé nu, eftersom vi inom de närmaste månaderna ändå ska sätta in ny fönster...
Baka vill jag heller inte. Dels saknar jag de flesta ingredienser hemma, men främst har jag den senaste tiden haft en tendens att misslyckats varje gång jag tagit mig för att göra något, så nej tack det vill jag inte.

Idag verkar inte Liten komma heller, men skulle denna lillastora krabat ta sig för att komma någon av dagarna som är kvar av denna månad, så kommer det ske på en högtidsdag. Det är ett som är säkert. Fredag är Litens farmor&farfars bröllopsdag. Lördag är det guldbröllopsdag för min mormor & morfar. Söndag är inte bara Antons födelsedag, utan även vår förlovningsdag. Så skulle någon av följande dagar månne kunna passa krabaten i magen att titta ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0