Ingen ovanlig syn just nu...

Ska ge er en bild som är väääääldigt vanlig i vårt hus just nu....



Nya sysselsättningen är att dra av sig strumporna (främst den högra....) och sen leka med tåfisarna. Dessutom, är det gott att tugga på strumporna också.... Han är så söt!

Tidsomställningen har gjorde Ludvig helt nipprig. Han var supertrött, men ville inte slå igen...+ att han fick en middagssömn mindre än vanligt idag... han slockande inte förrän för en kvarts sen.... så om det hade varit igår så hade klockan varit tio! Stackarn! Han slukade även gröttallriken nu ikväll (var lääänge sen!), så jag hoppas på en lång sovmorgon i morgon...

Efter lunch, så åkte vi en snabbis till Dammsjön medan tapetserarna fortsatte här hemma. Ludvig somnade i bilen, så jag och han satt kvar medan M gick och hämtade barnstolen. Tyckte det var lite onödigt att det skulle stå en matstol där heeeela vintern till ingen användning, när vi inte har någon här hemma... eller jo, vi har ju snott hit stolen som är hos M´s föräldrar, men de behöver ju ha en där snart också ju....Ludvig växer så det knakar! Står inte på förrän han sitter själv!

När vi kom hem, så hade mamma och pappa kommit på besök, lagomt till fikat. =) M och pappa sköt dock upp sin spackling till senare i veckan. Lite bus och lek med Ludvig har vi också hunnit med så klart.

Lite tv nu en stund och vila öronen en stund, sen blir det läggdags. Ska kanske ta och dammsuga mattan innan också...hmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0