En eftermiddag med mamma.

I eftermiddag/kväll har jag och Ludvig umgåtts med mamma och det i Ludvika. Mamma följde med mig som sällskap, eftersom jag skulle till lassarettet och göra en röntgen och därför behövde passning till Ludvig. Mamma var inte sen på att nappa och vi kunde ju lika gärna passa på slå två flugor i en smäll, dvs även kolla lite på stan. =) Ludvig skötte sig exemplariskt även idag. Jag höll honom vaken från halv 11 och fram till vi åkte vid 13.15, då somna han på stört när vi åkte. Sedan lyfte jag bara över honom i vagnen när vi kom fram och han fortsatte sova en timme medan jag var borta. Så mamma fick sig en promenad och Ludvig frisk luft. 

Några stor-shoppare kan man inte påstå att vi är, men det är kul att titta. Fick med mig ett packe hårsnoddar, hand-desinfektion och en salva mot mjökskorvar hem. Magen fick sig dessutom både lite fika och en donk. En trevlig eftermiddag med andra ord.

Har skickat iväg en beställning på lite tackkort precis, ska redigera lite på korten och radera en del kanske, innan jag skickar iväg för "vanlig" framkallning. Funderar dessutom på att göra en förstoring på ett av Ludvigs dopkort. Ska fundera på saken.

Ludvig har sovit i 1½ timme ungefär, så jag lär göra honom sällskap nu. Kostar på krafterna att ha en son som är pigg och fullt pratglad halv 4 på morgonen..... =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0