Jag visste det.

Besöket av Folksam-damen var över på typ 10 minuter. Efter att ha skrivit på blanketten och skrivit under det on var hit för, så kom frågorna jag visste hon skulle ställa. Har du gjort omvalet på pensionen i år? Vilken försäkringsbolag har ni idag på hus och bil? Hon kan alltid räkna på det få se hur de ligger i jämförelse med vad vi betalar idag. Pensionen däremot har jag koll på själv. Haha.

Blev fullt upp där ett tag strax innan 11.... L gjorde ett lass, M behövde ha hjälp med att få koder till sin internetbank (dock kan jag inte hitta hans bricka.... kommit bort i "flytten"....?), hade börjat baka lite smått... + att innan jag hinner få på en ny blöja, så kissar Ludvig.... + att folksam-tanten ringde på hemtelefonen för att hon inte hittade..... hade jag varit en bläckfisk så hade det inte varit några problem, nu är jag baaaara en vanlig Emma.

Moccarutorna är klara och inlagda i frysen, undra nu bara om de räcker till alla? Dessutom slog jag på och gjorde lite muffins som jag kan fika på om dagarna.... men jag var så inne i packeteringen av moccarutorna, att jag råkade bränna dem liiiite..... bagare-jag i ett nötskal!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0