En trevlig eftermiddag/kväll

Efter att ha utfärt alla sysslor vi hade att göra innan avfärd, så kom vi så iväg vid 13-tiden. Ludvig slog igen sina blå långt innan vi lämnat 50 skyltarna och slog sedan upp dem igen samtidigt som vi rullade upp på infarten. Tajming. De första 5 minuterna ville inte L släppa M´s famn, men kanske inte så konstigt eftersom han var nyvaken... från 6:e minuten och fram till vi åkte hem nästan 4½ timme senare så var det nemas problemas. Ludvig lekte och tog för sig bland Julias saker. Den där lilla bebisen var lagomt intressant. =) Vi blev bjudna på både taco och efterrättspaj. Det var en mycket trevlig eftermiddag/kväll som vi snart får göra om.

Vi lyckades sedan hålla junior vaken åtminstone halva vägen hem... sen gick det inte längre.. så efter en halvtimmes middagslur på senkvällen är M nu inne för att försöka lägga honom för kvällen... de har varit inne ett tag nu, men samtidigt har det varit tyst ett tag, så det kan vara så att en eller två grabbar har somnat.. så gick det igår. Jag tog med L in för att sova, men han vägrade helt att ens lägga sig i sängen, så efter närmare en timme kom M in och gjorde oss sällskap.. då tog det 7 minuter och så sov de båda två...

Lite söndagsslappande framför tv:n en stund, sen är det bara att rikta in sig på morgondagen. Måndag och ny vecka. Antalet dagar som det nu är kvar tills jag ska börja jobba igen, får nu plats på två händer.... det ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0