Helgens todo

Jag hann måla en del av sängen precis klart en första gång innan junior slog upp sina blå från middagssömnen. Upptäckte under min målning också att färgen inte kommer att räcka till hela sängen flera gånger om, så jag bestämde mig för att åka förbi och köpa färg på vägen till träningen. Sagt och gjort, för när vi tänkte eftersom så behövde vi ju lite annan färg också, varpå grabbarna tog egen bil och hängde på till Mfjd. Så vår förhoppning är nu att det skall vara så pass med uppehållsväder under helgen att vi kan tvätta och måla grunden på huset i samma färg. Just nu ser det ju lite roligt ut, då gamla grunden har en färg och nybyggnadsgrunden en annan... så här ska det göras enhetligt. Så snälla regngubbe, håll dig borta är du snäll.

Jag tänker också hinna med att måla klart den delen av sängen som jag har börjat med. Det är ett måste, men med tanke på att jag har 2 hela helgdagar helt lediga från träning och match, så måste jag hinna. Förresten, jag hade kunnat få spela match i morgon också, men med tanke på att förfrågningen kom ikväll efter träningen, så kändes det lite sent påtänkt... har en hel del att göra hemma som sagt, men hade de bara frågat någon dag tidigare, så hade vi kunnat planera annorlunda, men sånt är livet.

Så nu tar jag och släcker ner den här maskinen, gräver ner mig i soffan och glor på tv:n en stund. Fick förresten Ludvig att somna på 8 minuter idag. Ensam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0