Söndagkväll

Så har lugnet kommit till vårt hus. Junior har nyss slagit igen sina blå, eftersom några timmars bus med farmor, farfar, mormor och morfar. De kom som räddare i nöden, efter att L varit sur, tvär, arg och konstant elak någon timme och både mina och M´s öron var rätt trötta... Mamma och pappa har spenderat helgen i Sthlm, varpå de hade med sig present till Ludivg. En alldeles egen dammsugare! Ska visa er den någon dag, för den var stört skön. =) Pratar gör den också. "det ser ut som en svinstia här" var bara 1 av 30 olika uttryck. =)

Blev en sen lunch för oss idag, närmare kl 17... då vi fick oväntat men uppskattat besök av M´s bästa kompis och hans fru. De bor i Uppsala, men han kommer från en grannby... så nu tittade de förbi när de var på väg hem till stan igen. Var eveigheter sen vi sågs senast, så det var mycket trevligt! Så vi tog en fika före lunchen idag.. inte Ludvig emot... men han hade ju redan ätit sin lunch någon timme tidigare..

Har börjat drömma oss bort mot varmare breddgrader igen... ser ut som vi kanske kan få resesällskap också.. skoj.... men vi får se hur det blir.. får spana och kika få se vart det leder..

Nu blir det något av snitt 24 igen och sen läggdags.

M har en veckas till semester, så vi kan ta det lugnt i veckan också. Alla andra börjar jobba, så vi kan nog inte annat än hålla oss hemma och fixa.

Kommentarer
Postat av: Emma

Funderade på nån helg i september, innan det blir kallt ute och halt på vägarna. Ska höra med Bettan i Leksand om hon vill mötas upp på Kupolen också..



Ska kolla upp Amadores/Puerto Rico..

kram!

2010-08-08 @ 22:30:02
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0