En gnällig dag

Ludvig somnade strax efter att Johan Falk började igår, så vi kunde koncentrera oss helt på filmen... förutom när Ludvig vaknade och lät några ggr då... men sånt är livet. Filmen var riktigt riktigt bra faktiskt. Hundra gånger bättre än senaste Wallander vi såg. Ser framemot de kommande söndagarna med spänning!


I morse vaknade Ludvig vid 8.15 och sen dess har det varit gnälligt värre. Ingenting har varit kul att göra, förutom att gråta, skrika och knöla. Vill inte åka gåstol, vill inte leka på mattan, vill inte sitta i knät och leka, vill absolut inte äta i sin matstol..... pust och stön... Efter 3 timmar slockande vi till slut båda två och sov i 1 timme och 20 minuter. Efter att ha fått i oss lite käk nu så verkar vi ha hittat formen igen. Ludvigs lunch bestod för andra dagen i rad av Flygande Kalle och till efterätt lite djungeldessert. Vi har börjat med 8 månaders-burkar redan nu, så nu är det lite större bitar och tuggmotstånd i... och vad tycker han om det? Han smaskar i sig som aldrig förr! Visserligen har vi bara prövat Flygande Kallen, men det ser lovande ut...

Nu blir det bus några timmar innan vi ska klä på oss och gå ut och få lite frisk luft en stund.... men först ska jag lämna återbud till kvällens träning så jag kommer ihåg det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0