Vardag igen.

Statusen just nu är bra, ungefär som tidigare. Ludvig börjar bli Ludvig igen. Han har knaprat i sig lite smörgåsrån och majskrokar under kvällen och druckit vätskeersättning och äppeldryck. Gjorde även ett försök att ge honom lite blåbär efter tips från Ludvigs farmor... hade turen att ha en blåbärspure hemma, men detta blev en nitlott. Ludvig tyckte det var lika otäckt som banan på sked.... så med det kom vi inte så långt.... men samtidigt verkar det inte gå någon nöd på honom än heller, så han klarar sig. I morgon får vi äta gröt hela dagen i små mängder och fylla på den lilla magen. (om vi inte vaknar i natt och är hungriga.....)

Ludvig sov dessutom i tre timmar under sin kvällsvila här... det har aldrig hänt att han sovit så länge i sängen förutom när det är natt förstås.. så nog är han sliten min junior.

I morgon är det vardag även för vår familj igen. Efter 3 veckors julledighet (!) så är det nu dags för M att återgå till jobbet och jag & Ludvig får spendera dagen i vår ensamhet. Till kvällen är det dags att snöra på sig pjucksen igen också och lite lite boll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0