Sjöodjuret

Löprundan tidigare idag mitt på dagen gick bra, trots att jag klämt x antal småplätt bara en halvtimme tidigare och att värmen var tryckande. Alltid lika skönt efteråt när passet är gjort.

Planen var att bara Ludvig vaknade från middagssömnen, så skulle vi åka till Bysjön och bada. Vi kom till badet till slut, men det efter att vi väckt Ludvig efter 2½ timmes sömn! Vid stranden väntade mamma, syster, Anton och Oscar och en hel del andra strandbesökare. Tog inte många minuter innan sjöodjuret hittat till vattnet och som han plaskade och badade!



Vi åkte sedan hem till mamma och pappa allesammans, där mamma dukade upp till korv-och-hamburgareparty i det gröna! Dessutom fanns det massvis med uteleksaker att busa med. Ett trevligt avslut på dagen.

Det tog ikväll bara en halvtimme att få L att lägga sig i sängen och att somna. Trots att jag var ensam med honom. Det gäller att vara snabb och flexibel då, för L förflyttar sig över heeeela sängen på nolltid innan han får ro och kan lägga sig ner. Busfröt.

På tal om busfrö... för någon vecka sedan, så såg det ut så här hemma. Behöver jag säga att han är en klätterapa?



Börjar bli dags att tänka på refrängen för idag. Plocka ihop lite efter dagen, samt förbereda för morgondagen. För i morgon åker vi till Furuvik, tillsammans med Ludvigs farmor, farfar, farbror, "faster", kusiner och så Emma.
Eftersom Emma spenderar stora delar av somrarna i trakterna av Gävle, så passar vi på att träffas i morgon genom att hon möter upp oss och hänger på till Furuvik! Perfekt. Det var dessutom bra längesen vi sågs nu. En tur till Västerås får det bli snart igen ju. Först lär vi dock förbi Ikea och lämna tillbaks madrassen vi köpte till Ludvigs växasäng, den visade sig vara i fel storlek... Det sägs att det kommer att regna större delen av dagen här hemma i morgon, i Furuvik blir det däremot +31´c sol... det ni.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0