Tack för idag!

En superduper dag är nu till ända. Dagen började med att vi fick väcka en trött Ludvig. Kom iväg efter 8 som var sagt, men före kvart över... så alltid något. =) Då Ludvig somnade i bilen, så hoppade vi över fikarasten utmed vägen och väntade in de andra vid Ikea istället. Återlämning av madrass och sen vidare till Furuvik. Till ett stekhett Furuvik dessutom. Kanske världens sämsta dag att vara just där idag... det fläktade typ inte ett dugg och det var sjukt varmt... men vad gjorde det. Traskade runt bland de få djuren som fanns, vissa åkte lite karusseller och så blev det mat och glass.

Planen var att avsluta parkbesöket med plask i vattenlandet, men där var det såååååå sjuuuuukt mycket folk när vi bara tittade in, så vi gav liksom i princip upp redan där och styrde om våra planer. Våra medresenärer bemästrade vattenlandet trots allt, men vi däremot, vi hängde på Emma till deras stuga istället! Visserligen några få mil åt fel håll så att säga för oss, men det var det helt klart värt. Vi var där i nästan 3½ timme tror jag innan vi styrde kosan hemåt igen de 18 milen... vi hann med att bada i en varm dalälv, (det svalkade inte ens! Var bara att lägga sig i. Aldrig kännt nå varmare vatten!), fika, äta mat, inspektera hela gräsmattan, busa, och umgås med hennes föräldrar, syster, morbröder och kusiner. En toppen dag med andra ord.

Ludvig tyckte det var så skönt att plaska i vattnet, det var dessutom höga vitvågor(!) men det tyckte han bara var skoj! Dessutom sprang han runt och levde livet på tomten där.. så det var en trött och utmattad kille som somnade på stört i bilen hem och sov ända hem. Han vaknade till när vi tog ur honom i bilen, men somnade i sängen igen på två röda...

Jag ska nu tacka för mig för idag jag med och slå igen mina två blå. Det kommer att gå på en röd idag. Så sliten är jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0