Tack torsdag.

Efter att L hade sovit sin tidiga middag och ätit en tidig lunch, följde vi med Agnes och Sabina ut på en promenad. Dock vågade jag inte ta vagnen, då "gamla" älvbron återigen är stängd för reparation och vi måste gå via den nya bron, dvs en omväg på någon kilometer(!), med tankarna om att Ludvig har säkert tröttnat på att sitta still i vagnen redan innan vi har mött dem.... (eftersom han rätt nyligen sovit i vagnen också...) tog jag beslutet att ta cykeln istället. När vi sedan mötte dem, gick jag med cykeln o ch L satt kvar där bak. Där satt L sedan i en hel timme snäll och glad. Gav han visserligen ett och annat rån, men han var nöjd hela tiden. Det tackar jag för!

Efter att vi kom hem, så gräddade jag lite små hjärtplätt åt oss, vilket resulterade i att L åt fem stycken utan problem! Han verkar tycka om pannkaka minst lika mycket som jag gör... så här kommer det bli storgräddning framöver är jag rädd...

I och med den tidiga middagssömnen, så blev det en liten powernap även på eftermiddagen. Dock en liten promenad före han slog igen sina blå. Kom lagomt till två barn med mormor och morfar skulle mata fåren med lite hårdbröd. Jag och Ludvig besöker fåren i princip varje dag. L tyckte det var intressant att se på när barnen matade dem och vi fick även veta att två av dem (finns 3 där) heter Martin och Anita. =)

Ett träningspass har även avverkats på kvällskvisten. Match först på söndag, så även denna helg tränar vi på lördag fm istället förfredagkväll.

Dagis är stängt i morgon, varpå systeryster är ledig från jobbet och kan vara hemma med kusin Oscar. Därför ska vi på eftermiddagen åka och bada tillsammans. Nu blir det inte till någon sjö, utan till simhallen. Jag är dock lite orolig för hur L ska reagera... kommer han ens ta sig i vattnet? Den senaste tiden vägrar han ju sitta i badkaret, på Mallis vägrade han bada i inomhuspoolen..... så det blir spännande. Jag gör ett försök att få honom att bada i varje. Funkar det inte så gör det inte. Då får vi gå upp igen helt enkelt. Oscar däremot, han är ett sjöodjur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0