Vilken överraskning!

Loggade in på internetbanken nyss för att se min lönespec. Jag vet, jag jobbar inte... men man har ju lite förmåner på sitt jobb, så man har fått liiiite lön varje månad ändå... fram tills nu..(med anledningen av att det antal dagar jag anmält att jag ska ta ut från FK till min arbetsgivare totalt under min föräldraledighet nu är slut...hänger ni med?) så den här månaden och resterande blir det nada i lön. Dock såg jag när jag var inloggad, att man från och med idag kan se sin inkomstdeklaration, så jag kunde inte låta bli att slå en kik..... Vilken överraskning som väntar mig verkligen... jag har räknat med att få en restskatt i år, eller åtminstone knappt något plus, då jag heller inte tror att jag kommer upp i milen för att få göra några reseavdrag. Måste sätta mig ner och kolla hur många dagar jag hann åka under året innan jag gick hem... men summan som jag kommer få tillbaks var ju hur underbar som helst! Dessutom har jag lite snickeriarbeten att göra ROT-avdrag på, så summan kommer bli liiite högre ändå! Däremot, kommer jag inte få pengarna till midsommar i år, då jag i och med ROT-avdragsansökan måste lämna in min deklaration i pappersform. Klirr i kassan är aldrig fel.

Träningen ikväll spenderades i snöandes och på en halvgrön-plan... inga kommenatarer mer om träningen blir det idag. Bit ihop och kom igen helt enkelt.

Fick Ludvig att somna rätt så ovaggad ikväll, skönt nog. Lite sång och mysstund och sen slog han igen sina blå. Det känns som att hostan börjat mjukna lite, så jag hoppas att vi får en lugnare dag imorgon och att vädret kanske tillåter oss att ta en promenad och få lite frisk luft. Nu har vi snart isolerat oss här hemma en hel vecka. Kul. Not.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0